Farbanje

Nostalgična frizura upečatljiv detalj za nadolazeće ljeto

Ljubiteljice opuštenih romantičnih frizura zasigurno će razveseliti povratak one u kojoj prednji pramenovi opušteno padaju niz lice, dok je ostatak kose svezan.

Jeste li probali konturisanje kose, najnoviji trend u stilizovanju?

Konturisanje kose je šišanje, farbanje i oblikovanje svjetlošću i sijenkom kako bi se postigao određeni vizuelni efekat.

Rajan Rejnolds ofarbao Blejk, ona poručila: "Kome je potrebna kosa?"

Na svom Instagram Storyju 32-godišnja glumica otkrila je kako je, zbog karantina, bila prisiljena na farbanje kose kod kuće, zbog čega joj je njen frizer poslao sve potrebno, a njegovu ulogu preuzeo je njen slavni suprug, Rajan Rejnolds.

Farbanje jaja namirnicama iz kuhinje

Svake godine djeca i odrasli tradicionalno boje jaja na Vaskrs na različite načine, te svojim idejama zadivljuju mnoge.

Ofarbajte jaja u mermernu indigo boju

Za dekorisanje mermernih indigo jaja biće vam potreban lak za nokte indigo boje (možete koristiti i druge boje ukoliko nemate plavu), uz tehniku dekorisanja noktiju, zvanu water marbling. Iako ova tehnika sama po sebi sa sobom nosi dosta nereda, njen krajnji rezultat je toliko lijep, da možete da zanemarite nedostatke.

Ofarbajte kosu prirodnim pripravcima

Svaka kosa zapravo počinje kao bijela, a zatim se oboji prirodnim pigmentom zvanim melanin. Kako vaša kosa raste, melanociti, stanice koje proizvode melanin, prenose pigment na svaki pojedinačni folikul dlake i tako neprimjetno boje svaki dio vaše kose.

5 frizura kao stvorenih da prikriju izrast na kosi

Još nekoliko sedmica I većina će se vratiti u svoju boju kose, a kažu da kad prođe kriza, biće se teže naručiti frizeru nego na magnetnu rezonancu.

Kako zamaskirati izrast do idućeg farbanja kose

Otprilike dvije sedmice nakon farbanja kose pojavljuje se izrast. Ipak, bilo bi previše štetno za kosu, a i za kućni budžet, opet posegnuti za bojom. I šta napraviti da se izrast ne vidi? Postoje dva trika, u zavisnosti od toga da li je svjetlija ili tamnija, koji pomažu da izrast ne dolazi toliko do izražaja, odnosno - zakamufliraju ga!

Mališani iz "Plavog čuperka" s ljubavlju ukrasili jaja

BANJALUKA - Šarena jaja, boje, korpice sa slamom, ukrasi, dekoracije, mnogo vrijednih ručica koje se trude da ukrase svoje jaje što ljepše, a uz to sve i mnogo osmijeha - bila je atmosfera pred Vaskrs u vrtiću "Plavi čuperak".

Ofarbajte jaja da svjetlucaju uz genijalni trik

Ako su vam dosadila klasična jaja za Uskrs, ove godine možete da probate nešto malo drugačije.

Najčitanije