Farmerke

"Gucci" prodaje farmerke s mrljama od trave za 765 dolara

Luksuzni modni brend "Gucci" iz Italije privukao je pažnju javnosti objavom svoje nove kolekcije za jesen 2020. godine koja uključuje džins hlače s tragovima i mrljama koje podsjećaju na travu.

Sedam trendy modela farmerki za žene iznad 50

Da se razumijemo, ove modele mogu da nose praktično sve generacije, ali su nam ovoga puta inspiracija bili fenomenalni stilski postovi na Instagram nalozima influenserki koje su zakoračile u pedesete godine.

Šta je prava svrha malog džepa na farmerkama?

Danas su farmerke nezaobilazne i za muškarce i za žene, a mogu se kombinovati od neobaveznog do elegantnog stila. Mnogi modeli farmerki imaju mali džep, za koji većina misli da je ukras i da ničemu ne služi.

Kako da kombinujete sako i farmerke

Često pitanje muškaraca je da li mogu da nositi elegantni sako sa farmerkama.

Kako odabrati savršene farmerke prema obliku tijela?

Teško je pronaći savršene farmerke, baš one koje vam dobro stoje i u kojima se dobro osjećate. Naravno, treba ih birati prema obliku tijela i kroju koji će u punom sjaju istaći sve vaše obline, sakriti mane ili vas vizuelno izdužiti.

"Dužnost je silovati djevojke koje nose poderane farmerke"

KAIRO - Kontroverzni egipatski advokat izjavio je da je "nacionalna dužnost" Egipćana da siluju djevojke koje nose pocijepane farmerke.

Duboke i široke farmerke na vrhu modne ljestvice

Kada govorimo o teksasu, prvo na šta pomislimo jeste da je to odjevni komad koji je vječan.

Pocijepane farmerke za urbanog muškarca

Farmerke zauzimaju posebno mjesto u ormaru svakog modernog, urbanog muškarca, a u zavisnosti od modela i dizajna dosta govore i o vašem stilu.

Najčitanije