Fejnord

Sve zbog Fejnorda: Navijač suprugu natjerao da rodi u drugoj zemlji

Zaluđeni holandski navijač otkrio je kako je poslao suprugu preko granice u Belgiju da im rodi sina, a sve kako bi mu mogao dati ime Fejnord, zaobilazeći holandske zakone kojima je zabranjeno djeci davati neobična imena.

Advokat kandidat za klupu Fejnorda

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat ozbiljan je kandidat da preuzme klupu Fejnorda poslije odlaska Japa Stama.

Ajaksovi huligani napali roditelje igrača Fejnorda

Utakmica između juniora Ajaksa i Fejnorda u Holandiji prekinuta je u 35. minutu nakon nevjerovatnih scena u kojima su huligani ekipe iz Amsterdama napali roditelje protivničkih igrača na tribinama.

Prvi tim Fejnorda odigrao utakmicu protiv 120 mališana

Prvi tim Fejnorda prekrasno je iznenadio 120 djevojčica i dječaka koji su došli na druženje s njima na stadion De Kuip.

Zatvorili im tribinu, navijači preko krova bacali baklje na teren

Fejnord je u četvrtak zbog kazne protiv Herenvena morao igrati bez podrške svojih najvatrenijih navijača.

Van Persi se vratio u Fejenord

Holandski fudbaler Robin van Persi danas se zvanično vratio u matični Fejenord poslije 13 i po godina, objavio je slavni klub iz Roterdama.

Van Persi se vratio u Fejnord

Holandski fudbaler Robin van Persi danas se zvanično vratio u matični Fejnord poslije 13 i po godina, objavio je slavni klub iz Roterdama.

Žestok sukob navijača u Ukrajini, desetine uhapšenih

Navijači Šahtjora i Fejnorda sukobili su se u baru u centru ukrajinskog grada Harkiva uoči utakmice Lige šampiona, a policija je potvrdila da je uhapsila 52 osobe.

Navijačima Fejnorda zabranjen put u Italiju

Fudbalski klub Fejnord potvrdio je da njegovi navijači neće moći prisustvovati gostujućoj utakmici Lige šampiona, koju će 26. septembra igrati protiv Napolija.

Najčitanije