Fekalije

Fekalije u hrvatskom Jadranu vidljive iz svemira

​Fekalije u hrvatskom Jadranu vidljive su iz svemira, prenose hrvatski portali.

Pred turistima istresao fekalije u more kod Šibenika

ŠIBENIK - Stariji muškarac donio je kantu punu fekalija na plažu Rezalište u mjestu Brodarica kod Šibenika i ispraznio je u more pred mnogobrojnim turistima.

Zbog zagađenja fekalijama do daljnjeg nema kupanja

DUBROVNIK - Zbog zagađenja mora fekalijama na plaži u Donjem Čelu na Koločepu kod Dubrovnika do daljnjeg nije preporučljivo kupanje.

Fekalije u moru u okolini Zadra, djeca dobila kožne infekcije

ZADAR - U okolini Zadra u posljednjih nekoliko dana zabilježena su dva slučaja izlijevanja fekalija na plažama, zbog čega je, kako se čini, više djece dobilo kožne infekcije.

More u Veloj Luci zagađeno fekalijama, kupanje se ne preporučuje

DUBROVNIK - More na plaži hotela Posejdon u Veloj Luci zagađeno je fekalijama, objavljeno je na stranici Dubrovačko-neretvanske županije.

Dunav se davi u fekalijama, najzagađeniji u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj

Rijeka Dunav u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj zagađena je fekalijama, zaključak je zajedničke studije više univerziteta iz Austrije.

Smrad "zarobio" goste u hotelu, fekalije plivaju u Bečićima

BEČIĆI - Uprava hotela Iberostar Belvi u Bečićima saopštila je da svoje goste, a ima ih više od hiljadu i po, drži praktično zatvorene i ne dozvoljava im da idu ka plaži, jer se širi nesnosan miris, prenose Vijesti.

Na još jednoj poznatoj hrvatskoj plaži zabranjeno kupanje

Inspekcija zaštite okoline Hrvatske juče je izvršila inspekcijski nadzor u Dubrovniku povodom prijave i dostavljenih izvještaja Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije o ispitivanju dodatnih uzoraka i redovnog uzorkovanja mora na plaži Donje Čelo na ostrvu Koločepu u Dubrovniku.

Kanabis na ulicama Madrida pun fekalija

​MADRID - Većina kanabisa koji se prodaje na ulicama Madrida sadrži opasno visok nivo fekalnih materija, odnosno bakteriju ešerihiju koli.

Protesti u Zagrebu, radnici donijeli fekalije pred Vladu

ZAGREB - Na Trgu Svetog Marka u toku je protest radnika Uljanika i Trećeg maja.

Najčitanije