Ferari

Nema krize za Ferari

Proizvođač čuvenih luksuznih sportskih vozila Ferari isporučio je, u drugom kvartalu ove godine, 2.685 automobila, dvostruko više nego prošle godine, ili 0,5 odsto više nego u godini prije pandemije, piše agencija Ansa.

Nije scena iz "Niskih strasti": Sportska novinarka u centru pažnje

Italijanska TV voditeljka je, zbog originalnog nastupa, već dobro poznata italijanskoj javnosti, a posebnu pažnju privlači izvještavanjem o Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ferari prvi put izabrao djevojku za svoju trkačku akademiju

Maja Veug (16) postala je prva ženska kandidatkinja koja se izborila za mjesto u Ferari akademiji za vozače i tako ušla u istoriju programa Zvijezde u usponu koji zajednički sprovode kompanije Ferari i Međunarodna automobiliska federacija (FIA).

Binoto tvrdi da Ferrari nije u krizi

Šef tima Formule 1 Ferrari Matija Binoto tvrdi da njegova ekipa još uvijek nije u krizi, iako su na domaćoj trci u Monci imali dvostruko odustajanje.

Ferrari sprema posebne boje za 1000. F1 trku

Italijanski tim Ferrari će na jubilarnoj 1000. trci Formule 1 koristiti posebnu nijansu crvene boje po uzoru na nijansu koju su koristili početkom 50-ih godina prošlog vijeka i to na svojoj stazi u Muđelu.

Lekler: Upropastio sam sve, naučiću nešto iz ove trke

Vozač Ferarija Šarl Lekler razočaran je što je današnju trku Šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Štajerske završio već u prvom krugu.

Hamilton trijumfovao, vozači Ferarija odustali

Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je na Velikoj nagradi Štajerske, drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Ferari mijenja plan i novi aero paket donosi za drugu trku u Austriji

Tim F1 Ferari će ubrzati donošenje novog aerodinamičkog paketa nastalog na temelju promjene razvojne filozofije problematičnog SF1000 te ga planiraju koristiti već idućeg vikenda u Austriji, potvrdio je šef tima Matia Binoto.

Ferari sprema promjene za trku u Mađarskoj

Šef F1 tima Ferarija Matia Binoto potvrdio je uoči prve trke sezone da će italijanski tim koristiti istu konfiguraciju bolida kao i na kraju predsezonskih testiranja u Barseloni, a da će značajna poboljšanja stići tek na trećoj trci sezone u Mađarskoj.

Propali pregovori, Fetel na kraju sezone napušta Ferari

Njemački vozač Formule 1 Sebastijan Fetel na kraju sezone napustiće Ferari, nakon što su propali pregovori o novom ugovoru, prenio je BBC.

Najčitanije