Ferari

Ferari prvi put izabrao djevojku za svoju trkačku akademiju

Maja Veug (16) postala je prva ženska kandidatkinja koja se izborila za mjesto u Ferari akademiji za vozače i tako ušla u istoriju programa Zvijezde u usponu koji zajednički sprovode kompanije Ferari i Međunarodna automobiliska federacija (FIA).

Binoto tvrdi da Ferrari nije u krizi

Šef tima Formule 1 Ferrari Matija Binoto tvrdi da njegova ekipa još uvijek nije u krizi, iako su na domaćoj trci u Monci imali dvostruko odustajanje.

Ferrari sprema posebne boje za 1000. F1 trku

Italijanski tim Ferrari će na jubilarnoj 1000. trci Formule 1 koristiti posebnu nijansu crvene boje po uzoru na nijansu koju su koristili početkom 50-ih godina prošlog vijeka i to na svojoj stazi u Muđelu.

Lekler: Upropastio sam sve, naučiću nešto iz ove trke

Vozač Ferarija Šarl Lekler razočaran je što je današnju trku Šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Štajerske završio već u prvom krugu.

Hamilton trijumfovao, vozači Ferarija odustali

Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je na Velikoj nagradi Štajerske, drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Ferari mijenja plan i novi aero paket donosi za drugu trku u Austriji

Tim F1 Ferari će ubrzati donošenje novog aerodinamičkog paketa nastalog na temelju promjene razvojne filozofije problematičnog SF1000 te ga planiraju koristiti već idućeg vikenda u Austriji, potvrdio je šef tima Matia Binoto.

Ferari sprema promjene za trku u Mađarskoj

Šef F1 tima Ferarija Matia Binoto potvrdio je uoči prve trke sezone da će italijanski tim koristiti istu konfiguraciju bolida kao i na kraju predsezonskih testiranja u Barseloni, a da će značajna poboljšanja stići tek na trećoj trci sezone u Mađarskoj.

Propali pregovori, Fetel na kraju sezone napušta Ferari

Njemački vozač Formule 1 Sebastijan Fetel na kraju sezone napustiće Ferari, nakon što su propali pregovori o novom ugovoru, prenio je BBC.

Kamiondžija nakon svađe Srbinu uništio ferari vrijedan 150.000 dolara

ČIKAGO - Vlasnik kompanije iz Čikaga, rodom iz Srbije, ostao je bez svog skupocjenog automobila nakon svađe sa vozačem.

Ferrari koji je Enco čuvao samo za probranu klijentelu

Ferrari 275 GTB je jedan od kolekcionarskih dragulja kada su u pitanju klasični supersportski automobili iz šezdesetih.

Najčitanije