Fernando Alonso

Fernando Alonso naredne godine definitivno u Indy 500

Dvostruki šampion Formule 1, Fernando Alonso, takmičiće se 2019. godine na trci Indy 500.

Sajnc junior mijenja Alonsa u Meklarenu

Španac Karlos Sajnc junior od naredne sezone voziće za Meklaren kao nasljednik Fernanda Alonsa, objavio je engleski tim iz Formule 1.

Alonso se povlači iz Formule 1

Jedan od najboljih vozača naše generacije u Formuli 1 je najavio da nakon 17 godina stavlja tačku na svoju karijeru u „najbržem cirkusu na svijetu“. Riječ je o Fernandu Alonsu.

Završena trka 24 sata Le Mana, Toyoti pobjeda

Mazda više nije jedina japanska automobilska kompanija koja je trijumfovala na jedinstvenom francuskom klasiku, jer je Toyota konačno stigla do najvišeg podijuma na 86. izdanju trke 24 sata Le Mansa. Za upućene pirova pobjeda, zbog činjenice da hibridne LMP1 Toyote ovaj put nisu imale adekvatnu konkurenciju.

Alonso: Razmišljao sam da napustim F1

Dvostruki šampion Fernando Alonso priznao je da je razmišljao o odustajanju od Formule 1 kako bi se posvetio osvajanju triple krune, koja pored trijumfa u F1 podrazumijeva pobjede u trkama "Indijanapolis 500" i "24 sata Le Man".

Alonso na 24 časa Le Mana u Tojoti

Vozač Meklarena Fernando Alonso učestvovaće sa Tojotom ove godine u trci 24 sata Le Mana, kao i u FIA Svjetskom šampionatu izdržljivosti (WEC).

Alonso odličan "ruki", čeka ga Le Man

Automobilista Fernando Alonso dobro se snašao na prvoj vožnji prototip automobila, dok se sprema za sljedeću godinu i Le Man.

Alonso u Meklarenu i 2018.

Fernando Alonso neće napustiti Meklaren na kraju sezone o čemu se dosta spekulisalo proteklih mjeseci.

Alonso ljut na sudije zbog kazne: FIA je očigledno popila Heineken

Fernando Alosno prozvao je sudije nakon trke u Monci i incidenta s Džolionom Palmerom. Vjeruje da su sudije prilikom donošenja "popili pokoji Heineken" ili "nisu gledali televiziju".

Fernando Alonso postao počasni član Real Madrida

Uprava španskog fudbalskog kluba Real Madrid počasnim članom je proglasila vozača Formule 1 Fernanda Alonsa.

Najčitanije