Ferrari

Poznate ličnosti kojima je Ferrari zabranio kupovinu njegovih automobila

S novcem se mogu kupiti mnoge stvari, ali ne i sreća.., da imate pristup u Ferrari VIP klub. Ipak, ovo ne važi za svakoga, već za "odabrane".

Kako se pravi moćni Ferrari SF90 Stradale

Evo kako nastaje luksuzni Ferrari SF90 Stradale.

Ovako će izgledati leteći Ferrari!

Neke stvari koje se tiču budućnosti Ferrarija već su nam poznate: u narednim godinama ćemo vidjeti još hibrida, počevši sa SF90 Stradale ove, dok se 2022. godine očekuje prvi SUV model koji će se zvati Purosangue.

Fetel još sljedeću sezonu u Ferrariju?

Njemački vozač Sebastijan Fetel imaće još sljedeću sezonu da pokuša napraviti ono što se od njega očekivalo po dolasku u Ferrari. Ukoliko ne postane prvak 2020. godine priliku za popravni vjerovatno neće imati.

Ferrari u segmentu električnih auta tek 2025.

Italijanski Ferrari uključiće se u segment električnih automobila tek od 2025. godine.

Ferrari priznao pregovore sa Hamiltonom

Izvršni direktor Ferrarija Luj Keri Kamiljeri rekao je da je italijanski tim imao razgovore sa svetskim šampionom Luisom Hamiltonom o mogućnosti da dođe u njegove redove u budućnosti.

Ferarijev tematski park u Abu Dabiju izabran za najbolji na svijetu

Ferarijev poznati zabavni park u Abu Dabiju dobio je nagradu za najboji tematski park na svijetu. "The World's Leadin Theme Park" je dio godišnjeg takmičenja "World Travel Award", a gala veče je upriličeno u u Mukatu.

Zašto se Ford i Ferrari toliko ne podnose?

Istorija je prepuna rivaliteta, naročito onih među poznatim ličnostima.

Lekleru kazna od 10 mjesta u Brazilu

Vozač Ferrarija Šarl Lekler dobiće kaznu dodavanja 10 mjesta na plasman u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Brazila.

Lekler kažnjen, pao na sedmo mjesto u Japanu

Vozač Ferarija Šarl Lekler kažnjen je sa 15 sekundi dodavanja na rezultat u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Japana.

Najčitanije