Festival

Koncertom "40 Fingersa" otvoren GAF: Hvala ti Beograde na magičnoj noći

Italijanski gitarski kvartet "40 Fingers" svojim uspešnim koncertom otvorio je sinoć 22. Guitar Art festival (GAF) u Velikoj sali Kombank Dvorane u Beogradu pred ispunjenim kapacitetom publike u još uvijek aktuelno doba pandemije.

Mladi pijanisti grad na Vrbasu ukrasili zlatnim medaljama

BANJALUKA - Učenici Muzičko-edukativnog centra iz Banjaluke, u klasi nastavnice Jovane Savić Pajić, osvojili su 10 nagrada u disciplini klavir solo i klavir duo na 7. Međunarodnom festivalu pijanizma održanom u Sremskoj Mitrovici.

Guitar Art Festival počinje 1. juna: "40 Fingers" konačno stižu

Guitar Art Festival, u 22. izdanju biće održan od 1. do 5. juna pod sloganom "Digital Revolution", na više koncertnih sala u Beogradu, a na programu su koncerti makedonskog virtuoza Vlatka Stefanovskog i proslavljenog italijanskog kvarteta "40 Fingers".

"Đurđevdanski festival" u online formatu

Jedan od najpoznatijih festivala dječje pjesme u regionu, onaj koji se održava u Banjaluci - "Đurđevdanski festival" ove godine će biti održan online 14. maja, saopštili su juče organizatori.

Posljedni dan Proljetnog izdanja regionalnog filmskog festivala

Online Proljetno izdanje regionalnog filmskog festivala, koji je udružio Sarajevo film festival (BiH), Zagreb film festival (Hrvatska), Festival autorskog filma (Srbija) i Filmski festival Herceg Novi (Crna Gora), traje još danas.

Međunarodni festival horova "Zlatna vila" od 12. do 14. maja

PRIJEDOR - Međunarodni festival horova "Zlatna vila" biće održan od 12. do 14. maja i imaće revijani karakter, saopšteno je iz Organizacionog odbora.

Festival Sanremo ove godine slavi svoj 70. rođendan, ali bez publike

Najveći italijanski muzički festival – Festival „Sanremo”, održava se svake godine u istoimenom gradu od 1951. Svojih sedamdeset godina, poslije velikih polemika, proslaviće u neuobičajenoj atmosferi, od 2. do 6. marta.

Mrmot Fil otkrio kada će kraj zime

Ako je suditi po prognozi mrmota Fila, očekuje nas još šest sedmica zimskih vremenskih prilika.

Kanski filmski festival biće održan od 6. do 17. jula

KAN - Kanski filmski festival biće održan od 6. do 17. jula, saopštili su danas organizatori.

Ponovo otkazan festival u Glastonberiju

LONDON - Britanski muzički Festival u Glastonberiju otkazan je drugu godinu zaredom zbog pandemije kovid 19, saopštili su organizatori najvećeg svjetskog muzičkog festivala na otvorenom.

Najčitanije