Festivali

Test na koronu obavezan za posjetioce "Exita" i ostalih festivala?

Pošto je Svjetska zdravstvena organizacija nedavno donijela novu preporuku kojom se pozivaju države da ponovo dozvole održavanje masovnih manifestacija, ističući njihov značaj za mentalno zdravlje i opštu dobrobit društva, očekuje se formiranje zajedničkog zdravstvenog tijela Vlade Srbije i domaćih manifestacija koje su pomjerene za avgust za kada se očekuje potpuno smirivanje epidemiološke situacije.

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

Mnogobrojni festivali u Banjaluci privlačiće turiste i naredne godine

BANJALUKA - Kako bi obogatio turističku ponudu, grad Banjaluka će u idućoj godini finansijski podržati ukupno 22 različita dešavanja, koji će se naći u kalendaru turističkih manifestacija.

Počinje još jedno nezaboravno muzičko ljeto

Ljubitelji muzike, ali i prirode, vjerovatno su najsrećniji u ovo doba godine, kada svoje omiljene izvođače, bendove i DJ-eve mogu da slušaju na otvorenom.

Najčitanije