Festivali

Kucnuo zadnji čas za odluku hoće li biti festivala u RS

BANJALUKA - Kucnuo je zadnji čas da se organizatorima predstojećih muzičkih festivala u Srpskoj konačno kaže hoće li oni biti dozvoljeni, a aktuelna epidemiološka situacija ide na ruku tome da se održe.

Povratak festivala: "Imperativ", " Zaplet" i "Teatar fest" ovog ljeta u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon poboljšanja epidemiološke situacije, zemlje u regionu počele su s najavom i pripremanjem brojnih festivala i koncerata kojima bi se poslije mnogobrojnih uskraćivanja označio povratak na scenu te vraćanje u normalan život poput onog prije pandemije.

Velike koncerte i festivale zamijenile nostalgične note

Veliki koncerti, muzički festivali i drugi vidovi "živog" muzičkog djelovanja u godini velikih izazova otkazivani su širom planete usljed pojave virusa korona, a promocija svih novih izdanja s pozornica preselila se na striming platforme.

Test na koronu obavezan za posjetioce "Exita" i ostalih festivala?

Pošto je Svjetska zdravstvena organizacija nedavno donijela novu preporuku kojom se pozivaju države da ponovo dozvole održavanje masovnih manifestacija, ističući njihov značaj za mentalno zdravlje i opštu dobrobit društva, očekuje se formiranje zajedničkog zdravstvenog tijela Vlade Srbije i domaćih manifestacija koje su pomjerene za avgust za kada se očekuje potpuno smirivanje epidemiološke situacije.

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

Mnogobrojni festivali u Banjaluci privlačiće turiste i naredne godine

BANJALUKA - Kako bi obogatio turističku ponudu, grad Banjaluka će u idućoj godini finansijski podržati ukupno 22 različita dešavanja, koji će se naći u kalendaru turističkih manifestacija.

Počinje još jedno nezaboravno muzičko ljeto

Ljubitelji muzike, ali i prirode, vjerovatno su najsrećniji u ovo doba godine, kada svoje omiljene izvođače, bendove i DJ-eve mogu da slušaju na otvorenom.

Najčitanije