Fiat

Priča o Fijatu i Renou nije završena

PARIZ - Plan o spajanju proizvođača automobila "Reno" i "Fijat Krajsler" mogao bi ponovo da postane aktuelan uprkos prekidu pregovora prošle sedmice, izjavila je danas francuski ministar saobraćaja Elisabet Borne.

"Fijat-Krajsler" se povukao iz prijedloga za spajanje sa "Renoom"

Proizvođač automobila "Fijat-Krajsler" povukao se iz prijedloga za spajanje sa francuskom kompanijom "Reno", saopšteno je danas iz italijanskog automobilskog giganta.

Fiat Uno ima 600 KS i rola asfalt

Nakon što smo upoznali brutalnu preradu Golfa 2 s dva motora i preko 1.000 KS, red je na još jednu nesvakidašnju modifikaciju.

Renault priprema odgovor Fiatu

PARIZ - Francuski proizvođač automobila Renault saopštio je danas da će se njegov odbor sastati sljedeće sedmice radi glasanja o mogućem spajanju sa Fiat Krajslerom.

Zaštititi radna mjesta u slučaju spajanja Renoa i Fiata

PARIZ - Francuska mora da zaštiti sopstvene interese i radna mjesta u slučaju bilo kakvog spajanja Renoa i Fijata, iako bi time udio francuske države u Reno" automatski bio umanjen, rekao je ministar finansija Bruno Le Mer.

Fijat i Reno pregovaraju o partnerstvu

LONDON - Fijat Krajsler i Reno razgovaraju o sklapanju partnerstva, otkrio je neimenovani izvor za "CNBC".

U kragujevačkom Fijatu od početka godine proizvedeno 15.000 automobila

​Nakon tronedjeljenog zastoja, uzrokovanog usklađivanjem proizvoidnje sa zahtjevima tržišta, ali i uskršnjim i prvomajskim praznicima, proizvodne i montažne trake u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija u utorak će ponovo biti pokrenute, i sa njih će, u dvije radne smjene, silaziti po 410 gotovih vozila dnevno.

U Fiat ubacili Kawasakijev motor

Omiljeni italijanski gradski model Fiat Cinquecento poslužio je kao baza za izvrstan trkaći projekt u sklopu kojeg mu je ugrađen motor iz motocikla.

Ukraden fiat punto

FOČA - U Foči je ukraden automobil fiat punto, vlasništvo Fočaka čiji su inicijali R.M, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Novi Fiat 500 biće električni "urbani Tesla"

Italijanska kompanija potvrdila je da će naredna generacija modela Fiat 500 imati potpuno električni pogon i dolaziće isključivo u toj varijanti.

Najčitanije