Fiat

Automobil koji štiti od virusa

Italijanski proizvođač automobila je lansirao modele koji posjeduju sistem pročišćavanja vazduha.

Originalni Fiat 500 od LEGO kockica

Fiat i LEGO su u tvornici Mirafiori u Torinu predstavili novi Fiat 500 LEGO Creator Expert komplet, a tokom promocije prisutni su mogli vidjeti i originalnu verziju Fiata 500 napravljenog od LEGO kocki u prirodnoj veličini.

Ovo je najljepše i najrjeđe izdanje "fiće"

O tome šta je "fića" na ovim prostorima značio ne treba mnogo trošiti riječi. Nastao u Torinu 1955. kao Fiat 600, kod nas postao Zastava 750 (iako se prvo proizvodio sa oznakom 600, a kasnije i 850), a nosio još i oznake španskog Seata i njemačkog NSU-a i proizvodio se u 10 zemalja svijeta na četiri kontinenta.

Fiat želi da obnovi proizvodnju u Italiji od naredne nedjelje

Fiat Chrysler (FCA) želi da nastavi proizvodnju automobila u tri fabrike u Italiji od naredne nedjelje ako dobije "zeleno svjetlo" od vlade, izjavio je danas predstavnik sindikata.

Fijat staje na dvije sedmice u Evropi, uključen i Kragujevac

Kompanija Fijat-Krajsler Automobili (FCA) obustavlja proizvodnju na dvije nedjelje u većini svojih evropskih fabrika kako bi zaštitila radnike od pandemije virusa korona i prilagodila poslovanje padu tražnje, najavio je danas italijansko-američki proizvođač vozila.

Nastavljena proizvodnja u kragujevačkom Fiatu

Proizvodnja u fabrici "Fiat Chrysler automobili Srbija" u Kragujevcu nastavljena je poslije dvonedjeljne pauze zbog nedostatka dijelova iz Kine.

Virus korona privremeno zaustavlja proizvodnju FIAT-a 500L

Elektronske komponente za audio-sistem koji se ugrađuje u 500L prave se u Kini.

Dizel odumire, Fiat 500L crni rekorder

Najnovija istraživanja, najvećeg evropskog tržišta automobila u njemačkoj apsolutno potvrđuju da se dizel pogonu nazire kraj ili potpuna marginalizacija.

Ovo je Fiat Strada za američko tržište

Italijanska kompanija Fiat je predstavila mali pickup koji je napravljen specijalno za sjevernoameričko tržište.

Najčitanije