Fiat

Pogledajte trku ubrzanja četiri generacije FIAT-a 500

Na crtu su izašli FIAT 500 s kraja pedesetih, Cinquecento Sporting iz 1998, savremeni 500 iz 2007. i najnoviji, električni 500e.

Direktor Fiata preuzima Ferrari

Velika promjena na mestu rukovodioca u firmi Ferrari. U četvrtak je stigla informacija da je dugogodišnji direktor Ferarija Luis Kamiljeri zbog ličnih razloga prije vremena otišao u penziju.

Fiat će elektrifikovati 60 odsto vozila

Novi momenti u italijanskoj kompaniji. Do kraja 2021. godine će čak 69 odsto automobila koje ponudi Fiat Chrysler biti elektrifikovani – hibridni ili električni automobili.

"Fiat Srbija" poslije pauze nastavlja prodaju modela 500L

U fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija" (FCA) nastavljena je proizvodnja modela "500L" poslije pauze koja je trajala od 9. do 20. oktobra zbog upućivanja proizvodnih radnika na plaćeno odsustvo, rečeno je danas u sindikatu "Nezavisnost" FCA.

Novi FIAT 500 osvojio nagradu za dizajn

Novi električni model kompanije FCA, osvojio je nagradu "Red Dot 2020", jednoj od najpoželjnijih priznanja u svijetu industrijskog dizajna, u kategoriji "Dizajnerski koncept".

Panda proslavila 40. rođendan

Tokom četiri decenije, Panda je uvijek bila, i još uvijek je, kraljica "pametnih" rješenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rješenjima.

Fiat će u bliskoj budućnosti imati najmanje tri SUV modela

Kako javljaju italijanski stručni mediji, Fiat će u svojoj gami uskoro imati tri SUV-a. Po jedan u B, C i D segmentu.

Fiat Chrysler krenuo s prodajom hibridnih modela Jeepa

Kompanija Fiat Chrysler Automobilies (FCA) saopštila je danas da je počela prodaju prvih Jeep plug-in hibridnih modela, Renegade 4xe i Compass 4xe, koji prema ocjeni ovog proizvođača predstavljaju evoluciju tehnološkog i ekološkog razvoja brenda Jeep.

Šta se dešava kada stari FIAT Uno udari u novi BMW

Iako su mnogim vozačima sa malim budžetom privlačni zbog niske cijene, stari automobili imaju jednu veliku manu - lošu bezbjednost. To najbolje pokazuje ovaj video.

Vjerovali ili ne - novu FIAT stradu reklamira Elvis

Kada je FIAT 500 tamo negdje 2007. zaplovio put Amerike promovisala ga je u žestokim video-spotovima Dženifer Lopez. Kada je nedavno krenuo električni "ćinkvećento" ulogu promotera je preuzeo Leonardo Dikaprio.

Najčitanije