Film

Osvojite ulaznice za film "Visoka moda"

​Portal "Nezavisnih novina" i Cinestar najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Visoka moda".

Snimanje kadrova filma "Svjedok" nastavlja se u Skelanima

BRATUNAC - Režiser Denis Bojić sa saradnicima danas je u Bratuncu završio snimanje kadrova za istorijsko-dokumentarni film "Svjedok", a ekipa će snimanje filmskih kadrova nastaviti na području Skelana u srebreničkoj opštini.

Smotra novog italijanskog filma otvorena u Beogradu

BEOGRAD - Smotra novog italijanskog filma "Cinema Italia Oggi Balkan" svečano je otvorena sinoć u Jugoslovenskoj kinoteci, u sali "Makavejev" i trajaće do 29. januara.

Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za silovanje

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Počinje snimanje dokumentarnog filma "Svjedok"

BRATUNAC - U Kravici kod Bratunca sutra će početi snimanje dokumentarnog istorijsko-biografskog filma "Svjedok" režisera Denisa Bojića, u produkciji Radio-televizije Republike Srpske i Republičkog centra za istraživanje rata i ratnih zločina i traženje nestalih lica.

Film "Heroji radničke klase" u programu festivala u Berlinu

BEOGRAD - Nova režija Miloša Pušića, film "Heroji radničke klase" koji je nastao uz podršku Filmskog centra Srbije i u kome glavnu ulogu tumači proslavljena glumica Jasna Ðuričić, odabran je da bude dio prestižnog programa "Panorama" koji je sastavni dio Berlinskog filmskog festivala.

Premijera filma "Mrak" Dušana Milića u Trstu

​Novi film Dušana Milića "Mrak" imaće premijeru na 33. Filmskom festivalu u Trstu, u okviru takmičarske selekcije dugometražnih filmova, saopštili su producenti.

"Kliford: Veliki crveni pas" u kinima od 6. januara

Porodična komedija "Kliford: Veliki crveni pas" od četvrtka, 6. januara, stiže na redovne kino-repertoare u BiH. Publika će na velikom platnu imati priliku da doživi jednu kombinaciju animiranog i igranog filma, a prije svega lijepu priču o ljubavi još jednom susrećući se sa najslađim i najvećim psom svih vremena.

Osvojite ulaznice za film "Eiffel"

Portal "Nezavisnih novina" i "Cinestar" najbržem čitaocu poklanjanju dvije ulaznice za film "Eiffel".

Objavljen specijal povodom 20. rođendana "Harija Potera"

HBO Max je predstavio dugo očekivani specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" koji je ujedinio glumce i producente tog popularnog filmskoj serijala.

Najčitanije