Film

Otkriven datum premijere animiranog filma o Super Mariju

Na velike ekrane dolazi Super Mario, najpoznatiji vodoinstalater u istoriji, a zna se i ko će mu pozajmiti glas.

Gran-pri filmu "Hladno je" Danila Ivanova

Stručni žiri 15. Međunarodnog festivala dokumentarnog i kratkog filma, ekologije i turizma "Jahorina film festival" Gran-pri za najbolje ostvarenje dodijelio je kratkom igranom filmu "Hladno je" reditelja Danila Ivanova iz Rusije.

"Toma": Emotivan film o tužnom čovjeku

BANJALUKA - Film "Toma", biografsko-dramsko ostvarenje o Tomi Zdravkoviću, u srijedu uveče u "Cineplexxu Palas" doživio je i banjalučku premijeru, potvrdivši da je srpska kinematografija, nakon dugo vremena, dobila film za široke narodne mase, koji je igrao na kartu na koju se takozvana visoka umjetnost odavno gnuša, a to je emocija.

Održana banjalučka premijera filma "Toma"

BANJALUKA - U "Cineplexxu Palas" večeras je održana banjalučka premijera filma "Toma". Premijeri je prisustvovala glumačka i autorska ekipa koju su činili Dragan Bjelogrlić, Tamara Dragičević, Paulina Manov, Sanja Marković, Nikola Pejaković, Đorđe Stojković i Aco Pejović.

Premijera u Beogradu:Toma je ostao misterija

Film "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića nagrađen je višeminutnim ovacijama sinoć na beogradskoj premijeri u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra.

Film banjalučkog režisera na "Beldocsu"

Film "Zemlja" banjalučkog reditelja Marka Šipke premijerno će biti prikazan večeras u takmičarskom programu 14. izdanja Međunarodnog festivala dokumentarnog filma "Beldocs" u Beogradu.

Objavljena pjesma "Ponoć" Željka Joksimovića iz filma "Toma"

Negde na početku snimanja, Bjela mi je tražio da napišem pesmu, tj. duet Tome i Silvane koji nikad nisu snimili. Tražio je da zvuči onako "staro", a da bude novo i da naravno bude hit, ovim riječima kompozitor i producent filma "Toma" Željko Joksimović objašnjava kako je nastala magična pjesma "Ponoć", koja je simbolično objavljena sinoć tačno u ponoć na YouTube kanalu Minakord produkcije.

Zbog uloge u filmu ugojio se 20 kilograma

Petar Strugar (33) kaže da od debljine nije mogao da se sagne i zaveže pertle na patikama. Glumac je 2014. godine za potrebe uloge u filmu "Mali Budo" morao da se ugoji 20 kilograma, i to mu je bio jedan od najtežih perioda u životu.

Džejson Momoa otkrio novo odjelo superheroja u Aquaman-u

Prije tri godine u ovom filmu Džejson je nosio kostim u zlatnoj i zelenoj boji, dok je novo odjelo metalik boje i tamnije od prethodnog.

Film "Pucnji u Marseju" baca novo svjetlo na ubistvo kralja Aleksandra

Sudska drama i novi film "Pucnji u Marseju" premijerno je prikazan na nedavno završenim Filmskim susretima u Nišu. Novi film Gordana Matića zapravo baca novo svjetlo na ubistvo kralja Aleksandra koje se dogodilo 9. oktobra 1934. godine u francuskom gradu.

Najčitanije