Fis

Maros: FIS i dalje među liderima u trgovini i proizvodnji namještaja

​Za poduzeće FIS i protekla godina je bila veoma uspješna, a plan za ovu godinu je nastaviti kontinuitet pozitivnih poslovnih rezultata na osnovama stabilnog i održivog modela poslovanja. O aktuelnim temama za naš portal govorio je Zoran Maros, predsjednik uprave FIS d.o.o.

FIS zbog koronavirusa u Kini otkazao olimpijsku generalku

Međunarodna skijaška federacija (FIS) danas je zbog novog koronavirusa, koji se i dalje širi, u dogovoru s Kineskim skijaškim savezom i organizatorima otkazala predstojeće utrke Svjetskog kupa za muškarce 15. i 16. februara u Janqingu.

Četvrti "FIS trofej" na Palama okupio takmičare iz 18 zemalja

Na stazama Ski-centra "Ravna planina" na Palama danas je počeo dvodnevni četvrti "FIS trofej Ravna planina" na kojem će se u FIS trkama muškog i ženskog veleslaloma i slaloma takmičiti 80 skijaša iz 18 zemalja.

FIS u posjeti Prihvatnom centru Duje

U okviru društveno odgovornog djelovanja u zajednici i planiranih humanitarnih aktivnosti, predstavnici kompanija FIS posjetili su Prihvatni centar Duje te uručili vrijednu donaciju za korisnike centra.

"Fis" donirao hranu i higijenske potrepštine "Mozaiku prijateljstva"

Kompanija "Fis" uručila je donaciju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština banjalučkom Udruženju građana "Mozaik prijateljstva" u vrijednosti od 1.000 KM.

Počinje FIS kup "Jahorina 2019"

Međunarodni FIS kup "Jahorina 2019", koji je ove godine okupio 47 takmičara iz 10 država, biće otvoren danas trkom veleslaloma na stazi Prača-Skočine, dok će slalom biti održan sutra na istoj stazi.

Pero Gudelj: Nisam digao ruku na sebe, pokušali su me ubiti

VITEZ - Skoro dvije godine nakon vijesti da je Pero Gudelj, vlasnik trgovačkih lanaca "FIS Vitez", pokušao da počini samoubistvo, te je na lokalnom putu u mjestu Krčevina kraj Viteza pronađen sa ustrelnom ranom u predjelu glave, on je na svom Facebook profilu otkrio da su ga pokušali ubiti.

Ko je Pero Gudelj - od harmonikaša do vlasnika "Fisa"

VITEZ - Pero Gudelj, suvlasnik je trgovačkog lanca "Fis" Vitez, jedne od najvećih kompanija u BiH, koja upošljava 3.250 radnika.

FIS d.o.o. Vitez u 2016. "Veoma dobri poslovni rezultati"

Na nedavno održanom sastanku Uprave poduzeća FIS d.o.o., službeno je zaključena 2016. godina u kojoj su ostvareni zadani poslovni planovi u svim segmentima.

Najčitanije