Fiskalni savjet BiH

Fiskalni savjet BiH sa predstavnicima MMF-a o budućoj saradnji

SARAJEVO - Članovi Fiskalnog savjeta ViH održali su danas sastanak sa predstavnicima misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u BiH koje je predvodio šef misije Martin Petri.

Ponovo bez saglasnosti o Pismu namjere za novi aranžman sa MMF-om

SARAJEVO - Na sjednici Fiskalnog savjeta BiH, održanoj danas, nije postignuta saglasnost u vezi sa Pismom namjere za sklapanje novog aranžmana sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF).

Dogovorena raspodjela: FBiH će pripasti 62 odsto, RS 38 odsto sredstava MMF-a

SARAJEVO - Na sjednici Fiskalnog savjeta BiH, kojoj je prisustvovalo svih šest članova, usaglašeno je Pismo namjere sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), kojim BiH traži finansijsku podršku u okviru instrumenta za brzo finansiranje, u sklopu napora na suzbijanju širenja virusa korona.

Tajni sastanak Fiskalnog savjeta BiH i MMF-a: Ponovo bez dogovora o akcizama, SDA protiv

SARAJEVO - Tajni sastanak Fiskalnog savjeta BiH i predstavnika Međunarodnog monetarnog fonda održan je u Sarajevu u utorak, saznaju "Nezavisne".

Cvijanović: Usaglašen budžet BiH od 950 miliona KM

SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je na današnjoj sjednici Fiskalnog savjeta BiH usaglašen budžet BiH za narednu godinu i da će on ostati na istom nivou od 950 miliona KM, od čega će 750 biti finansirano iz indirektnih poreza.

Najčitanije