Fitnes

Fitnes narukvice najavljuju bolest

Fitnes narukvice koristimo kada želimo da pratimo otkucaje srca i potrošnju kalorija tokom fizičke aktivnosti, ali u ne tako dalekoj budućnosti služiće i za predviđanje bolesti.

Četiri fitnes zablude koje stoje na putu našem uspjehu

Kada se napokon odlučimo da promijenimo bioritam, izbalansiramo ishranu i uvedemo vježbanje u našu svakodnevnu rutinu, susrećemo sa sa gomilom stavova i uvjerenja, koji su neosnovani i sabotiraju nas na našem putu ka cilju, a ti stavovi najčešće se odnose na pravilno vježbanje.

Radojičić na Festivalu fitnesa: U vremenu punom stresa, ljudima potreban fitnes

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas Festival fitnesa i zdravih životnih navika "Fitnes fest", koji se održava u Banjaluci, te ocijenio da su u vremenu punom stresa, nezdrave hrane i loših navika ljudima potrebni fitnes i zdrava ishrana.

Nepravilno vježbanje može dovesti do povreda

BANJALUKA - Odlazak u fitnes-centre i teretane postao je pozitivna praksa sve većeg broja ljudi, ali neadekvatno vježbanje i nepravilno korištenje sprava može dovesti do ozbiljnih povreda, tvrde stručnjaci, a upozoravaju i skijaše da budu oprezniji.

Mjesec dana besplatnog fitnes treninga u Banjaluci

BANJALUKA - Besplatni fitnes treninzi za žene pod nazivom "Dukat fit ljeto" biće organizovani svako veče od 8. juna do 8. jula u parku "Mladen Stojanović".

Mit o uvećanju zadnjice u koji treba da prestanete da vjerujete

Ako želite da povećate svoju zadnjicu, jedan od prvih prijedloga koji ste čuli ili pročitali na internetu je da radite čučnjeve. Ali, trener i kreator programa "80 dana opsesije", Autumn Kalabres savjetuje da ipak to ne činite.

Aplikacija za fitnes otkrila američke tajne baze po cijelom svijetu

SAN FRANCISKO - Osjetljive informacije o djelatnosti američkih (i ne samo američkih) vojnika postale su široko dostupne zahvaljujući aplikaciji koju je napravila kompanija "Strava" (San Francisko) za ljude koji se bave sportom.

Fitnes dan pokrenuo 2.000 Tuzlaka

TUZLA - Radničko-sportsko društvo "Sloboda" Tuzla u saradnji s Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, gradom Tuzla i kompanijom "Bingo" Tuzla organizovalo je danas sportsko-rekreativnu manifestaciju "Pokret za radost - fitnes dan" u SKPC "Mejdan" Tuzla.

Saznajte da li ste zreli za fitnes ili dijetu

Saznajte na šta vas upozoravaju vaša visina, obim struka, veličina grudnjaka…

Ona je najizazovniji australijski fitnes trener

Tami Hembrov je jedan od najboljih ženskih fitnes trenera u Australiji.

Najčitanije