Fleke

Kako ukloniti žute fleke sa jastuka

Fleke od znoja i pljuvačke na jastuku uvijek izgledaju ružno, bez obzira na to što ćete ih pokriti jastučnicama. Pored estetskog, ovakve fleke nisu dobre ni u zdravstvenom smislu zbog bakterija.

Dva brza trika za skidanje fleka od laka za nokte sa odjeće

Prosuli ste lak za nokte na omiljeni komad odjeće ili tepih! Nemojte paničiti jer uz ove trikove neće ostati čak ni najmanji tragovi mrlja.

Kako ukloniti masne fleke sa odjeće

Jedna od najupornijih fleka koje se teško uklanjaju sa odjeće jeste masna fleka, pogotovo ako je u pitanju sintetička odjeća.

Kako ukloniti fleke od sunca?

Većina žena kao suvenir sa ljetovanja donijeće različite promjene u estetskom izgledu kože. Svako na sunce reaguje drugačije, u zavisnosti od odbrambene moći kože, ali ono što je zajedničko za sve je definitivno činjenica da sunčanje ubrzava proces starenja.

Losion za lice koji izbjeljuje pjege i fleke

​Potpuno očistite kožu lica! Napravite domaći losion za lice od peršunovog lista koji efikasno izbjeljuje pjege i fleke!

Peršun skida fleke sa kože

Ako su vam se ovog ljeta pojavile mrlje na koži od sunca, dobro došli u klub onih koji već godinama muče istu muku. Ali ne očajavajte, već probajte da problem riješite u kućnoj radinosti.

Na efikasan način uklonite fleke od kafe

Evo načina za njihovo uspješno uklanjanje, u zavisnosti od toga gdje je fleka završila i koliko je svježa.

Najčitanije