Flojd Mejveder

Mejveder se vraća iz penzije, novi multimilionski spektakl na pomolu

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera u istoriji, mogao bi da se vrati iz penzije i odradi novi multimilionski meč.

Mejveder se vraća iz penzije

Flojd Mejveder, nekadašnji bokserski šampion svijeta u nekoliko kategorija, rekao je kako će se vratiti iz penzije u 2020. godini.

Mejveder prvi put "završio na podu"

Flojd Mejveder imao je savršenu boksersku karijeru. Dobio je svih 50 profesionalnih borbi, bez ijednog "no contesta", bez ijednog poraza.

Mejveder protiv Nasukave na novogodišnje veče

Nekadašnj šampion svijeta u pet kategorija boksa Flojd Mejveder boriće se sa kikbokserom Tenšinom Nasukavom u Japanu na novogodišnje veče.

Habib izazvao Mejvedera

UFC borac iz Dagestana - Habib Nurmagomedov rekao je da želi ukrstiti rukavice s Flojdom Mejvederom uz poruku da u "džungli može biti samo jedan kralj".

Flojd Mejveder ekskluzivno za "Nezavisne": Novac donosi udobnost, srećnim me čine djeca

Jedan od najboljih boksera svih vremena i najplaćeniji sportista svijeta Flojd Mejveder mlađi otkrio je u ekskluzivnom razgovoru za "Nezavisne" da se više neće vraćati u ring, ali i govorio o tome šta mu znači novac i zbog čega je ponosan na djecu.

Bokser Flojd Mejveder najplaćeniji sportista na svijetu

Američki bokser Flojd Mejveder, prema Forbesovoj listi, najplaćeniji je sportista na svijetu u periodu od juna 2017. godine do juna 2018. sa zarađenih 285 miliona dolara.

Bio je najplaćeniji sportista na svijetu: Mejveder bankrotirao

Godinama je Flojd Mejveder važio za najbogatijeg sportistu na planeti. Vjerovatno ni sam ne zna koliko je novca zaradio od boksa. Međutim, nije imao jasan plan šta da radi sa bogatstvom.

Flojd Mejveder bi da kupi Njukasl

Prema pisanju engleskih medija, bokserska zvijezda Flojd Mejveder (41) namjerava da kupi premijerligaša Njukasl.

Mejveder: Štedio sam Mekgregora

Američki bokser Flojd Mejveder istakao je da je "borba vijeka" sa MMA šampionom Konorom Mekgregorom potrajala jer je želio da publici pruži dužu zabavu.

Najčitanije