Florens

Poplave u Južnoj Karolini: Vlasti pozvale na masovnu evakuaciju

DŽORDŽTAUN - Vlasti grada Džordžtauna, u američkoj državi Južna Karolina, pozvale su oko 8.000 ljudi da se evakuišu uoči poplava koje se očekuju ove sedmice usljed izlivanja dvije rijeke nakon uragana "Florens".

Tramp u Sjevernoj Karolini: Tu sam da pomognem, 100 odsto

HAVLOK - Predsjednik SAD Donald Tramp doputovao je danas u Sjevernu Karolinu, saveznu državu koja je pretrpjela ogromne štete u naletu uragana Florens, i tom prilikom poručio vlastima i građanima da će "sto odsto biti uz njih" poslije nevjerovatnih poplava.

Oluja Florens odnijela 32 života

VILMINGTON - Broj žrtava uragana Florens, koji je pogodio istok SAD, povećan je na 32, dok građani pokušavaju da se vrate u normalu, a u međuvremenu očekuju dodatne poplave od nabujalih rijeka.

Oluja Florens odnijela 32 života, upozorenje i na nove poplave

VAŠINGTON - Oluja Florens, iako oslabljena, i dalje izaziva ogromnu štetu u američkim saveznim državama Južnoj i Sjevernoj Karolini, dok se kreće uz američku istočnu obalu, ka Virdžiniji i Novoj Engleskoj.

Florens i dalje odnosi živote, Vilmington potpuno odsječen

MAJAMI - Uragan Florens koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju do sada je odnio 15 života.

Delfini u borbi sa naletom uragana Florens

Tokom naleta uragana Florens u Sjevernoj Karolini, koji je izazvao poplave i opustošio obale, uz samu obalu snimljeni su delfini.

Posljedice uragana Florens: 11 mrtvih, bez struje 700.000 ljudi

MAJAMI - Uragan "Florens" koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju i odnio najmanje 11 života, oslabio je na nivo tropske oluje i očekuje se dalje slabljenje, ali ostaje opasnost od bujica i poplava zbog narastanja nivoa rijeka.

Surfao tokom uragana Florens

Dok uragan Florens odnosi prve žrtve i ruši sve što mu se nađe na putu, neki su odlučili da se zabave i iskoriste talase koje je ovaj uragan proizveo.

Uragan Florens odnio prve žrtve

Uragan Florens odnio je prve živote. Kako javlja CNN, drvo je palo na majku s bebom i oboje ih usmrtilo, dok je otac zadobio povrede i prevezen je u bolnicu.

Sa uraganom Florens na ulice stigle i ajkule

Uragan Florens pogodio je obale Sjeverne Karoline oko 7 sati po loalnom vremenu, a sa sobom je donio obilne kiše i izbacio velike količine morske vode na ulice.

Najčitanije