Foča

Naredne godine početak gradnje HE "Buk Bijela"

FOČA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Foči da je Konkurencijski savjet BiH dao pozitivno mišljenje za Hidroelektranu (HE) "Buk Bijela", koju će Republika Srpska graditi zajedno sa Srbijom i da bi radovi mogli početi iduće godine.

Kantautor Kralj Čačka: Umjetnost pomaže da učimo o sebi i drugom

Kantautor Nenad Marić, široj javnosti poznat pod imenom Kralj Čačka, nastupiće u subotu, 17. oktobra, u Gradskom pozorištu Foča u sklopu "Nektar OK fest karavana".

Uhapšen 15 minuta nakon što je ukrao vozilo

FOČA - Fočanska saobraćajna policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali J.N. iz Foče, petnaest minuta nakon prijave da je ukrao vozilo reno pe", koje je bilo parkirano ispred kuće vlasnika vozila u naselju Mješaja, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Zaraženi zatvorenici KPZ Foča, zatvoren motel "Brioni"

FOČA- Motel "Brioni" kod Foče privremeno je obustavio rad od danas do 15. septembra zbog sprečavanja širenja virusa korona, potvrđeno je iz Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Foča u okviru kojeg posluje ovaj objekat.

Jedna osoba poginula u teškom sudaru kamiona i auta kod Foče

Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj saobraćajno nesreći koja se jutros u 7.45 desila na realciji Foča - Sarajevo, u mjestu Vranovske stijene.

Iduće godine izgradnja puta Foča - Šćepan Polje?

BANJALUKA - Ukoliko ne bude većih zastoja u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa i obezbjeđivanju sredstava, izgradnja puta Foča - Šćepan Polje trebalo bi da počne najranije polovinom iduće godine.

Osumnjičena da je drugarici odsjekla kosu zbog momka

FOČA - Ivona Đ. (22) iz Foče osumnjičena je da je u tom gradu napala drugaricu i vršnjakinju, Paljanku Miju M., nanijevši joj ogrebotine i rasjekotine po glavi i tijelu, te joj makazama odrezala veći pramen kose, a sve to zbog, kako se vjeruje, nesuglasica oko jednog momka.

Fočanka osumnjičena da je istukla drugaricu

FOČA – Đ.I. iz Foče osumnjičena je da je sinoć fizički napala drugaricu M.M. iz Pala, nanijevši joj tjelesne povrede po tijelu i glavi, saošteno je iz Policijske uprave Foče,.

Dva zatvorenika u KPZ Foča zaražena virusom korona u izolaciji

FOČA - Direktor Kazeno-popravnog zavoda Foča (KPZ) Siniša Golijanin izjavio je da su dva zatvorenika u ovom zavodu zaražena virusom korona, ali da su izolovana i preduzete su mjere s ciljem daljeg suzbijanja širenja virusa.

Autom udario suprugu u dvorištu

FOČA - Žena P.S. teže je povrijeđena u dvorištu porodične kuće u Popovom mostu, kod Foče, kada ju je preksinoć, krećući se vozilom unazad, udario muž P.LJ., saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Najčitanije