Foča

Epilog akcije "Dojava": Nasamarili 2.000 kladioničara

FOČA - Policija iz Foče je Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje podnijela 27 izvještaja, kojim je isto toliko lica prijavljeno za prevare i pranje para, odnosno da su oštetili oko 2.000 naivnih kladioničara iz zemalja nekadašnje Jugoslavije, ali i država zapadne Evrope.

Uhapšen zbog sumnje da je šipkom udario sugrađanina po glavi

FOČA – Lice Đ.M. (52) iz Foče uhapšeno je juče u ovom gradu zbog sumnje da je željeznom šipokom udario po glavi sugrađanina B.M. nanijebši mu tjelesne povrede.

Detalji akcije "Dojava": Bahatili se parama od kladioničarskih prevara

FOČA - Među 12 muškaraca, uhapšenih u nastavku akcije "Dojava" u režiji fočanske policije, a koji su osumnjičeni da su ojadili više od 1.300 lakovjernih kladioničara i tako ukupno "zgrnuli" oko 800.000 maraka, ima i onih koji su se, doslovno, bahatili parama koje su "zaradili".

Pretresi u Foči: Zbog pranja novca uhapšeno 11 lica

FOČA - Policijski službenici Policijske Uprave Foča nastavili su aktivnosti u sklopu operativne akcije kodnog naziva 'Dojave', te tom prilikom uhapsili 11 osoba.

Bombom na Audi A6 mitropolita Hrizostoma

FOČA - Kod audija A6, kojeg službeno koristi mitropolit dabrobosanski Hrizostom, bačena je bomba, i to u krugu Srednje bogoslovske škole "Sveti Petar Dabrobosanski", u fočanskom naselju Velečevo.

U Foči uhapšen diler, pronađena veća količina tableta

Na području Foče uhapšeno je lice V.A. koji se dovodi u vezu s izvršenjem više krivičnih djela neovlašćenog prometa opojnih droga, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Predao se osumnjičeni za ratne zločine na području Foče

SARAJEVO - Jedan osumnjičeni za ratne zločine na području Foče predao se pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), saopštilo je Tužilaštvo BiH.

Braća kod crkve pretukla zatvorskog čuvara

FOČA - Zatvorski čuvar u Foči Niko Simović (23) pretučen je u sačekuši koja mu je pripremljena ispred crkve u ovom gradu, a da su ga premlatili, osumnjičena su braća Blagojevići.

Predali se Fočaci koji su pretukli sugrađanina

FOČA - Tri lica iz Foče čiji su inicijali B.S, B.M. i B.V. predala su se policiji, u pratnji branioca, nakon što su nanijela teške tjelesne povrede dvadesettrogodišnjem sugrađaninu S.N, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Uhapšeno jedno lice osumnjičeno za ratni zločin na području Foče

SARAJEVO - Postupajući po nalogu tužioca iz Posebnog odjela za ratne zločine, policijski radnici SIPA, na području Foče, locirali su i lišili slobode osumnjičenog Milomira Davidovića Ličija, rođenog 1955. godine u Foči, gdje je i nastanjen, državljanin BiH.

Reklame

Najčitanije