Foča

Fočak teško povrijeđen prilikom sječe drva

FOČA - Šezdesetosmogodišnji Milorad Čančar iz Foče teško je povrijeđen u nezgodi koja se juče ujutro dogodila prilikom sječe i izvoza bukove šume u radnoj jedinici Vrbnica, Šumsko gazdinstvo "Maglić".

U Višegradu, Foči i Čajniču otkriven 21 migrant

FOČA - Pripadnici Policijske uprave Foča pronašli su na području opština Čajniče, Višegrad i Foča 21 ilegalnog migranta, saopšteno je iz ove uprave.

U pucnjavi u Foči ranjen dvadesetdvogodišnjak

FOČA - Lice čiji su inicijali M.M. /22/ ranjeno je u potkoljenicu u pucnjavi u Foči, saopšteno je iz fočanske Policijske uprave.

Vozači oprez: Veći odron na dionici Sarajevo-Foča

BANJALUKA - Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske dobio je informaciju da su učestali odroni dolinom Ugra, od Kneževa prema Travniku.

Ledena kiša pretvorila fočanske ulice u bob staze

FOČA - Izlazak iz žestokog minusa i ledena kiša pretvorili su jutros Foču u klizalište - ulice su okovane ledom, a pogotovo trotoari, koji su postali prave bob staze.

U Pekingu nastavak razgovora o izgradnji HE "Buk Bijela"

BANJALUKA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić predvodi delegaciju Srpske u posjeti Kini tokom koje će biti nastavljeni razgovori sa predstavnicima Kineske nacionalne aero-tehnološke korporacije za međunarodni inženjering (China National Aero-Technology International Engineering Corporation) o realizaciji projekta izgradnje hidroelektrane (HE) "Buk Bijela".

Zemljotres probudio Fočake

FOČA - Zemljotres jačine 3,2 stepena po Rihterovoj skali registrovan je sinoć, pedesetak minuta poslije ponoći, na području Foče.

Mladića uvukli u kombi i izgrizli

FOČA - Devetnaestogodišnji Fočak M.B. prijavio je trojicu sugrađana da su ga uvukli u kombi, a zatim dva sata maltretirali, te da je tokom ovog napada povrijeđen.

Trojica Fočaka ugurala mladića u auto i maltretirali ga

FOČA - Policija u Foči uhapsila je tri osobe V.N. (24), M.G. (22) i D.M. (22) zbog sumnje da su Fočaka M.B. nasilo ugurali u automobil kojim je upravljao D.M., te da su ga maltretirali i nanijeli mu tjelesne povrede.

Đokić: Ove godine počinje gradnja Hidroelektrane "Buk Bijela"

FOČA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas da će ove godine početi izgradnja Hidroelektrane "Buk Bijela", koja bi, prema procjenama, trebalo da košta oko 400 miliona KM i biće 100 odsto u vlasništu Srpske, odnosno kompanije "Elektroprivreda Republike Srpske".

Najčitanije