Foča

Pretresi na 21 lokaciji, pod blokadom KPZ u Foči

U toku se pretresi na 21 lokaciji u Republici Srpskoj u okviru operativne akcije "Maglić" koju provode pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa policijskim upravama, rekla je za Srnu načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Akcija "Nikotin": Od Fočaka oduzeto 35.290 cigareta

FOČA - Fočanska policija uhapsila je mještanina R.N. u čijem vozilu je pronađeno 35.290 paklica cigareta bez akcizne markice.

Povećana cijena odvoza smeća u Foči

FOČA - Odbornici Skupštine opštine Foča dali su saglasnost preduzeću "Komunalac" da cijenu odvoza smeća za domaćinstva poveća sa 6,80 KM na 8,50 KM sa uračunatim PDV-om, a novi cjenovnik biće primjenjivan od 1. februara.

Bivši učenici podigli bistu profesoru matematike

​FOČA - Nekadašnji učenici Srednjoškolskog centra u Foči, najuspješniji matematičari na takmičenjima u BiH i bivšoj Jugoslaviji, učenici pokojnog profesora Mića Mašića samoinicijativno su se organizovali i obezbijedili izradu Mašićeve biste, kako bi se na taj način odužili profesoru, koji je zaslužan za njihove uspjehe.

Otvorena izložba slika Stanka Rodića u Foči

FOČA - U okviru "Januarskih svečanosti", u Foči je otvorena izložba slika Stanka Rodića iz Novog Sada rađenih u tehnici akvarel sa religioznom tematikom.

Tuča u Foči: Nožem ga isjekao po rukama i nogama

Pripadnici Policijske uprave Foča sinoć su u 23.20 uhapsili P. M. i B. D., zbog sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda i oštećenje tuđe stvari.

Razbili glavu mladiću, "braća Daltoni" ponovo uhapšeni

FOČA - Braća Stojan (35), Mitar (33) i Veljko Blagojević (24) iz Foče uhapšeni su ponovo, ovaj put zbog sumnje da su brutalno premlatili sugrađanina Milana Jokanovića (33), kojem su u ovom napadu polomljene kosti glave i lica.

Mladom Fočaku polomili kosti glave, priključen na aparate

FOČA - Braća Stojan (35), Mitar (33) i Veljko Blagojević (24) iz Foče uhapšeni su ponovo, ovaj put zbog sumnje da su brutalno premlatili sugrađanina Milana Jokanovića (33), a kojem su u ovom napadu polomljene kosti glave i lica.

Napali sugrađanina, prevezen u UKC u Banjaluci

FOČA - Fočanska policija uhapsila je trojicu Fočaka, čiji su inicijali B.S, B.V. i B.M, zbog sumnje da su nanijeli teške tjelesne povrede sugrađaninu J.M, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u fočanskoj Univerzitetskoj bolnici prevezen na UKC u Banjaluci, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Borovac posjetila Foču: U zgrade u naselju Barakovac uselile 32 porodice

FOČA - Ministarka za ljudska prava i izbjeglic u Savjetu ministara BiH u tehničkom mandatu Semiha Borovac, posjetila je porodice u novoizgrađenim zgradama u fočanskom naselju Barakovac.

Najčitanije