Foča

Identifikovane osobe koje su u Foči pretukle i opljačkale migrante

FOČA - Policija iz Foče rasvijetlila je razbojništvo nad dvojicom Sirijaca zbog čega će podnijeti izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv lica I.S. i P.P iz ove opštine, saopšteno je iz fočanske Policijske uprave.

Slikari izložbom obilježili punoljetstvo udruženja

FOČA - U Centru za kulturu i informisanje u Foči otvorena je izložba 45 slika ovdašnjeg Udruženja likovnih umjetnika "Ton" povodom 18 godina njegovog postojanja.

Spasioci tragaju za ribarom

FOČA - Pripadnici Spasilačke službe "WOLF" i Gorske službe spašavanja Foča već tri dana tragaju za nestalom osobom u Priboju.

Policajci zaustavili BMW, pa dobili batine

FOČA - Fočanska policija uhapsila je danas lica čiji su inicijali P.A. (26) i K.A. (26) zbog sumnje da su fizički napala policajce, kojima je zbog povreda ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Foči.

Draganu Janjiću sedam godina za silovanje

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine je nepravosnažno osudio Dragana Janjića na sedam godina zatvora zbog silovanja počinjenog na području Foče, dok ga je oslobodio optužbe za nezakonito hapšenje više osoba bošnjačke nacionalnosti 1992. godine.

Završeno ponovljeno brojanje glasova, rezultati još nepotpuni

FOČA - Opštinska izborna komisija /OIK/ u Foči završila je ponovljeno prebrojavanje oko 3.000 glasova za sva četiri nivoa vlasti.

Umjesto na deponiji, kabasti otpad pored kontejnera

FOČA - Komunalna policija u Foči pozvala je građane koji imaju informaciju o licima koja ostavljaju građevinski i drugi kabasti otpad pored kontejnera ili na obalama rijeka da to prijave ovoj službi, koja će preduzeti zakonom predviđene mjere.

Fočanska policija otkrila tri slučaja pranja novca

FOČA - Fočanska policija u avgustu je registrovala tri krivična djela pranja novca i jedno krivično djelo krivotvorenja novca, kojima su osumnjičena lica stekla protivpravnu imovinsku korist od 43.000 KM.

Ukradene diplomatske tablice sa OEBS-ove škode

FOČA - Sa vozila OEBS-a marke škoda oktavija, koje je bilo parkirano na službenom parkingu ispred kancelarije ove organizacije u Foči, ukradene su diplomatske tablice, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Na putu za Afriku rode predahnule u Foči

Da je ljeto na izmaku vidljivo je i po rodama, koje polako sele u toplije južne krajeve, a ovih dana mogu se vidjeti i na krovovima zgrada u Foči.

Najčitanije