Foča

Fočanska policija otkrila tri slučaja pranja novca

FOČA - Fočanska policija u avgustu je registrovala tri krivična djela pranja novca i jedno krivično djelo krivotvorenja novca, kojima su osumnjičena lica stekla protivpravnu imovinsku korist od 43.000 KM.

Ukradene diplomatske tablice sa OEBS-ove škode

FOČA - Sa vozila OEBS-a marke škoda oktavija, koje je bilo parkirano na službenom parkingu ispred kancelarije ove organizacije u Foči, ukradene su diplomatske tablice, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Na putu za Afriku rode predahnule u Foči

Da je ljeto na izmaku vidljivo je i po rodama, koje polako sele u toplije južne krajeve, a ovih dana mogu se vidjeti i na krovovima zgrada u Foči.

Opština nagradila najljepša dvorišta

FOČA - Dvorište Slađane Čečar, koja živi u naselju Dragočava, i ove godine proglašeno je za najuređenije na području Foče, dok je dvorište Osnovne škole "Sveti Sava" odnijelo prvu nagradu za najuređenije u kategoriji privrednih subjekata i javnih ustanova.

Udario golfom u drvo pa poginuo

FOČA - Vozač čiji su inicijali R.D. (64) poginuo je nakon što je automobil kojim je upravljao sletio sa puta Miljevina-Budanj i udario u drvo, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Naoružani razbojnik opljačkao prodavnicu

FOČA - Maskirani razbojnik ukrao je 2.000 KM iz prodavnice "Savić prom" u naselju Gornje Polje u Foči.

Jednokratna novčana pomoć za penzionere

FOČA - Jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 50 KM narednih dana dobiće oko 370 fočanskih penzionera, čija mjesečna penzija ne prelazi 300 KM.

Vozač Hitne pomoći spriječio Sarajliju da se ubije

FOČA - Vozač Hitne pomoći fočanskog Doma zdravlja Miljan Pavlović spriječio je šezdesetdevetogodišnjeg Sarajliju čiji su incijali S.V. da se ubije skokom sa mosta u rijeku Drinu, potvrđeno je u Domu zdravlja.

Brzinu prekoračilo 90 odsto kontrolisanih vozača

FOČA- U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, radarskim uređajima je utvrđeno prekoračenje kod 206 od 236 kontrolisanih vozača, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Otvorena izložba troje mladih fočanskih umjetnika

Izložba slika i crteža pod nazivom "Izlaz/Izraz", čiji su autori mladi fočanski umjetnici Vladimir Milanović, Milan Kujundžić i Milica Bjelović otvorena je u galeriji Muzeja Stare Hercegovine.

Najčitanije