Foča

U Foči najviše zaraženih među radnicima rafting kampova

FOČA - Epidemiološka situacija u Foči i dalje je nepovoljna zbog rasta zaraženih i velikog broja kontakata sa prethodno registrovanim pozitivnim osobama, kažu u Domu zdravlja i dodaju da je među 28 zaraženih najviše radnika rafting kampova i njihovih kontakata.

Žuti meteoalarm za Foču, Sarajevo i Tuzlu

Za područje Foče i Sarajeva za danas je meteoalarm izdao žuto upozorenje na grmljavinske procese, a za tuzlanski region, osim na grmljavinu, i zbog visoke temperature vazduha.

Osumnjičen da je audijem pokušao ubiti pješaka

FOČA - Nedeljko Mitrović (24) iz Foče prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje zbog sumnje da je pokušao ubiti sugrađanina, pješaka Nedeljka Mojovića (44), a kojeg je, kako ga terete, namjerno udario audijem.

Policija oduzela 40 kg droge u akciji "Sutjeska", šest uhapšenih

FOČA - Šest osoba iz Sarajeva uhapsili su danas pripadnici Policijske uprave Foča u akciji kodnog naziva "Sutjeska “ koja je usmjerena na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, a kako nezvanično saznajemo oduzeto je oko 40 kilograma marihuane.

Uhapšeni zbog sumnje na proizvodnju i promet droge

FOČA – A.D. iz Goražda i B.J. iz Foče uhapšeni su juče zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Vatra sa privatnog imanja zapalila šumu smrče

FOČA - Radnici fočanskog Šumskog gazdinstva "Maglić" ulažu velike napore da stave pod kontrolu šumski požar u rejonu sela Prijeđel, na putu Foča - Tjentište.

U požaru oštećena trafostanica

FOČA – Trafostanica u Foči, odnosno kablovi koji vode do nje, oštećeni su u požaru koji je izbio juče, saopštili su iz Policijske uprave Foča.

Dezinfekcija vozila na ulazu u Foču

FOČA - Krizni štab opštine Foča donio je mjeru da građani koji u Foču dolaze iz drugih opština u BiH, u kojima su registrovani slučajevi zaraženih virusom korona, moraju da na javnim mjestima koriste zaštitnu opremu - maske i rukavice, te da izvrše dezinfekciju vozila na ulazu u grad.

KPZ Foča: Proizvode maske za policiju i Krizni štab

FOČA - U KPZ Foča održan je sastanak direktora Siniše Golijanina i načelnika Policijske uprave Foča Velimira Kostovića na kojem je dogovorena isporuka zaštitnih maski koje proizvode osuđenici u ovoj kazneno popravnoj ustanovi.

Osuđenici KPZ Foča počeli da šiju zaštitne maske

FOČA - Osuđenici Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Foča počeli su da šiju zaštitne maske, rekao je direktor ovog zavoda Siniša Golijanin.

Najčitanije