Fond

Fond finansira zdravstvene usluge za sve građane i tokom vanredne situacije

BANJALUKA - Fond zdravstvenosg osiguranja Republike Srpske saopštio je da, i dok traje vanredna situacija, nastavlja da finansira zdravstvene usluge za sve građane u javnim zdravstvenim ustanovama, bez ovjeravanja zdravstvene knjižice.

Prijavilo se 17.158 privrednika za sredstva iz Fonda solidarnosti

BANJALUKA - Prema preliminarnim podacima Ministarstva privrede i preduzetništva RS, zaključno sa 15. 5. 2020. godine, pristiglo je 17.158 prijava privrednih subjekata za dodjelu sredstava za april 2020. godine iz Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Fondu PIO pozitivan revizorski izvještaj četvrtu godinu zaredom

BANJALUKA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske četvrtu godinu zaredom je dobio pozitivno mišljenje Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske, saopšteno je iz Fonda.

FAO traži 350 miliona dolara da spriječi glad

RIM - Organizacija UN za hranu i poljoprivredu (FAO) traži 350 miliona dolara kako bi povećala aktivnosti u borbi protiv gladi i poboljšala životne uslove zbog prehrambene krize koja bi mogla nastati kao posljedica pandemije.

Kompanija Filip Moris donirala 50.000 $ Fondu solidarnosti za obnovu RS

BANJALUKA - Kompanija Filip Moris BH d.o.o. Sarajevo (Phillip Morris BH d.o.o. Sarajevo), povodom epidemije zarazne bolesti COVID-19, donirala je Fondu solidarnosti za obnovu Republike Srpske 50.000 USD, što u protivvrijednosti zvaničnog srednjeg kursa Centralne banke BiH iznosi 90.188,60 KM.

Mtel među vodećim donatorima Fonda solidarnosti RS

​BANjALUKA – Na računima Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske do sada je uplaćeno oko 58 miliona KM, a među vodećim donatorima je i kompanija Mtel a.d. Banjaluka, koja je u Fond uplatila 100.000 KM.

Na računu Fonda solidarnosti oko 58 miliona KM

​Na računima Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske do sada je uplaćeno oko 58 miliona KM.

Podjela sjemenskih paketa iz agrarnog fonda

​SOKOLAC - Agrarni fond grada Istočno Sarajevo podijeliće danas na Sokocu 11 sjemenskih paketa za porodice poginulih boraca, socijalne kategorije i nezaposlene, rekla je Srni direktor ovog fonda Ivana Novaković.

Trebinjski Agrarni fond: Parcele za oko 40 korisnika

TREBINJE - Trebinjski Agrarni fond će za oko četrdeset korisnika dodijeliti na korištenje isto toliko obradivih parcela, ukupne površine od tri i po hektara oranica spremih za sadnju.

Ujedinjena Srpska dio sredstava za kampanju daje u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska je odlučila da dio sredstava, koja su potrebna za kampanju za lokalne izbore, uplatiti u Fond solidarnosti, rečeno je Srni u ovoj političkoj partiji.

Najčitanije