Fond solidarnosti

Nina Bližnjaković: Fond solidarnosti dao mi šansu za izlječenje

​BANJALUKA - Da nije bilo Fonda solidarnosti ne znam da li bi me danas bilo ovdje s vama, iako je to teško pomisliti, ali kada se tako nešto desi onda o svemu razmišljate, poručila je sedamnaestogodišnja Nina Bližnjaković iz Doboja, koja se zahvaljujući Fondu solidarnosti od teške maligne bolesti liječi u Njemačkoj.

Uplaćena sredstva za liječenje Ivane Bjelogrlić u Francuskoj

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, oboljele od karcinoma bubrega, Fond solidarnosti RS je uplatio 295.249 evra, te bi ona do kraja iduće sedmice trebala da otputuje na liječenje u Francusku.

Fond solidarnosti spreman da pomogne djevojčici iz Istočnog Sarajeva

Javna ustanova Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu upoznat je sa slučajem liječenja trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva u inostranstvu, a prošle sedmice obavljen je i sastanak sa majkom djevojčice.

Novi pravilnik Fonda solidarnosti olakšava roditeljima procedure

BANJALUKA - Prednost u razmatranju zahtjeva upućenih Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda kod djece u inostranstvu imaće bolesti, stanja i povrede koje neposredno mogu da ugroze i pogoršaju zdravstvno stanje djeteta kao i prognozu same bolesti, kazali su u ovom fondu, iznoseći detalje novog pravilnika.

Fond solidarnosti u ovoj godini za liječenje djece odobrio 409.000 KM

BANJALUKA - Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu u ovoj godini finansirao je liječenje i dijagnostiku za 39-oro djece u inostranstvu za šta je izdvojeno oko 409.000 KM.

Odobrena 74 zahtjeva za liječenje djece u inostranstvu

BANJALUKA - Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu u prošloj godini je odobrio 74 zahtjeva za liječenje 64 djece za šta je uplatio 1.541.972 KM, navodi se u izvještaju o radu i izvršenju finansijskog plana Fonda za 2018. koji je danas u Banjaluci usvojila Vlada Republike Srpske.

Od zdravstvenog osiguranja u FBiH za Fond solidarnosti 10,2 %

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH je na sjednici održanoj u ponedjeljak u Sarajevu donijela Odluku o izdvajanju sredstava u fond solidarnosti Federacije BiH za 2019. godinu.

Vučković: Na računu Fonda solidarnosti oko šest miliona KM

BANJALUKA - Na računu Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu trenutno je na raspolaganju oko šest miliona KM, izjavila je Srni vršilac dužnosti direktora ovog fonda Jasminka Vučković.

Fond solidarnosti odobrio 66 zahtjeva za liječenje djece u inostranstvu

BANJALUKA - Najveći benefit mi je kada mi se roditelji jave i pošalju video-zapis djeteta koje je stabilno, oporavlja se i onako nasmijano mi maše, kazala je Jasminka Vučković, vršilac dužnosti direktora Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Fond solidarnosti uspješan: Na liječenje u inostranstvo poslato 43 djece

BANJALUKA - Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu do sada je odobrio 50 zahtjeva za 43 djece, koja su upućena na liječenje ili dijagnostiku u inostranstvo, potvrdili su za "Nezavisne" u ovom fondu.

Najčitanije