Fond solidarnosti

Unaprijeđen sistem zaštite od poplava uz pomoć Fonda solidarnosti

BIJELJINA - Sistem zaštite od poplava u Republici Srpskoj u velikoj mjeri je unaprijeđen realizacijom mjera na području 20 gradova i opština Srpske uz pomoć sredstava iz Fonda solidarnosti, ističu iz Javne ustanove "Vode Srpske".

Odobreno 111 rješenja za liječenje djece iz RS u inostranstvu

Fond solidarnosti donio je ukupno 111 rješenja kojima je odobrena dijagnostika i liječenje djece iz Republike Srpske u inostranstvu.

Prijavilo se 17.158 privrednika za sredstva iz Fonda solidarnosti

BANJALUKA - Prema preliminarnim podacima Ministarstva privrede i preduzetništva RS, zaključno sa 15. 5. 2020. godine, pristiglo je 17.158 prijava privrednih subjekata za dodjelu sredstava za april 2020. godine iz Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Mtel među vodećim donatorima Fonda solidarnosti RS

​BANjALUKA – Na računima Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske do sada je uplaćeno oko 58 miliona KM, a među vodećim donatorima je i kompanija Mtel a.d. Banjaluka, koja je u Fond uplatila 100.000 KM.

Na računu Fonda solidarnosti oko 58 miliona KM

​Na računima Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske do sada je uplaćeno oko 58 miliona KM.

Ujedinjena Srpska dio sredstava za kampanju daje u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska je odlučila da dio sredstava, koja su potrebna za kampanju za lokalne izbore, uplatiti u Fond solidarnosti, rečeno je Srni u ovoj političkoj partiji.

Novac namijenjen za proslavu SRNA uplatila u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Novinska agencija Republike Srpske - SRNA uplatila je 3.000 KM na račun Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske iz sredstava predviđenih za obilježavanje i proslavu Dana i krsne slave Agencije, izjavio je danas generalni direktor SRNE Radmilo Šipovac.

Igokea uplatila 50.000 KM na račun Fonda solidarnosti

Košarkaški klub Igokea uplatio je 50.000 KM na račun Fonda solidarnosti za posebne namjene za saniranje posljedica virusa korona.

Fond solidarnosti finansira i dodatne troškove liječenja djece u inostranstvu

BANJALUKA - JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja,stanja i povreda djece u inostranstvu saopštio je da će za vrijeme vanredne situacije na teritoriji RS koja je izazvana pandemijom virusa korona snositi ne samo troškove liječenja djece u inostranstvu, već i dodatne troškove.

Dodik: Minimalni budžet Fonda solidarnosti 500 miliona KM

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje da će Fond solidarnosti imati minimalni budžet od 500 miliona KM koji će sigurno biti dio prihoda iz budžeta Republike Srpske i drugih javnih računa.

Najčitanije