Fondacija

"Dogs trust": Druženjem obilježeno širenje podrške na HNK

MOSTAR - Predstavništvo Fondacije "Dogs Trust" u BiH organizovalo je u srijedu svoj prvi javni događaj u Mostaru povodom širenja podrške na Hercegovačko-neretvanski kanton (HNK) i pokretanja dva najveća programa - Program edukacije školske djece i Program sterilizacije pasa u ovoj regiji.

"Gnijezdo" za ljepše i veselije odrastanje

BANJALUKA - Centar za podršku djeci i porodici "Gnijezdo" u Karanovcu, koji je prije mjesec otvorila "IN fondacija" u prostorijama OŠ "Milan Rakić", ima oko 20 stalnih korisnika, uglavnom djece od drugog do sedmog razreda, koji uz stručnu podršku svoje vrijeme nakon nastave kvalitetno provode u ovom dnevnom centru.

Đokovićeva donatorska akcija: 90.000 evra za izgradnju i opremanje vrtića u Srbiji

BEOGRAD - Za programe ranog razvoja djece u Srbiji u okviru upravo završene kampanje Fondacije Novak Đoković prikupljeno je 10.561.000 dinara (oko 90.000 evra). Akciji koja je trajala od 4. decembra 2018. godine pridružilo se više od 300 pojedinaca i organizacija, a na pristigle donacije u vijednosti većoj od 5,2 miliona dinara, Novak i Jelena Đoković dodali su isti iznos, duplirajući na taj način ukupnu sumu.

Hemofarm fondacija donirala opremu zdravstvenim ustanovama u BiH

BANJALUKA – Donacijama medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Donjem Vakufu i Šekovićima, Hemofarm fondacija realizovala je projekat pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u Bosni i Hercegovini.

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oduševljen je što se šampion Srbije Crvena zvezda, odazvala apelu za pomoć u humanitarnoj akciji njegove fondacije.

Hemofarm uručio novu oprema Domu zdravlja Kneževo

​KNEŽEVO – U okviru projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, direktorica banjalučkog Hemofarma Biljana Marković uručila je medicinsku opremu Domu zdravlja u Kneževu, donaciju Fondacije Hemofarm.

Hemofarm fondacija uručila medicinsku opremu Domu zdravlja u Ključu

KLJUČ – Hemofarm fondacija je u okviru “Projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH” uručila medicinsku opremu Domu zdravlja u Ključu.

Soroš fondacija napušta Mađarsku do 31. avgusta

BUDIMPEŠTA - Fondacija američkog milijardera DŽordža Soroša prekinuće sve aktivnosti u Mađarskoj do 31. avgusta, a operacije prebaciti u Berlin.

Žan-Klod Arno optužen za silovanje

STOKHOLM - Švedska tužiteljka Kristina Voig optužila je danas fotografa i kulturnog poslenika Žan-Kolda Arnoa po dvije tačke za silovanje žene 2011. godine.

Fondacija "Bosana" za školovanje mladih iz BiH skupila 80.000 dolara

Fondacija "Bosana", održala je svoju devetu gala veče u Los Anđelesu, prilikom koje su za školovanje djece iz Bosne i Hercegovine ovaj put sakupili rekordnih 80.000 dolara.

Najčitanije