Fondacija

Fondacija Ðokovića za vrtiće u Srbiji prikupila više od 140.000 dolara

U donatorskoj kampanji Fondacije Novak Ðoković za izgradnju i opremanje vrtića u Srbiji, prikupljeno je više od 140.000 dolara, a osnivači Fondacije, Jelena i Novak Ðoković, ličnim sredstvima su duplirali tu sumu, pa će na raspolaganju biti skoro 30 miliona dinara.

Komercijalna banka dodijelila donaciju fondaciji "Djeca nam se rađala"

Boško Mekinjić, predsjednik Uprave Komercijalne banke dodijelio je juče donaciju Vladi Đajiću, presjedniku Fondacije "Djeca nam se rađala".

"Za život": Pet projekata za borbu protiv nasilja nad ženama

BANJALUKA - Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25. novembra, Fondacija "Za život" najavljuje početak realizacije pet projekata koji su usmjereni na eliminaciju negativnih uticaja na odluke žena u oblasti reprodukcije.

U petak podjela brošura u okviru akcije "Vaše je pravo da znate"

BANJALUKA - Volonterke Fondacije "Za život" u petak će na Trgu Krajine u Banjaluci dijeliti sugrađankama tematsku brošuru u okviru akcije "Vaše je pravo da znate".

"Dogs trust": Druženjem obilježeno širenje podrške na HNK

MOSTAR - Predstavništvo Fondacije "Dogs Trust" u BiH organizovalo je u srijedu svoj prvi javni događaj u Mostaru povodom širenja podrške na Hercegovačko-neretvanski kanton (HNK) i pokretanja dva najveća programa - Program edukacije školske djece i Program sterilizacije pasa u ovoj regiji.

"Gnijezdo" za ljepše i veselije odrastanje

BANJALUKA - Centar za podršku djeci i porodici "Gnijezdo" u Karanovcu, koji je prije mjesec otvorila "IN fondacija" u prostorijama OŠ "Milan Rakić", ima oko 20 stalnih korisnika, uglavnom djece od drugog do sedmog razreda, koji uz stručnu podršku svoje vrijeme nakon nastave kvalitetno provode u ovom dnevnom centru.

Đokovićeva donatorska akcija: 90.000 evra za izgradnju i opremanje vrtića u Srbiji

BEOGRAD - Za programe ranog razvoja djece u Srbiji u okviru upravo završene kampanje Fondacije Novak Đoković prikupljeno je 10.561.000 dinara (oko 90.000 evra). Akciji koja je trajala od 4. decembra 2018. godine pridružilo se više od 300 pojedinaca i organizacija, a na pristigle donacije u vijednosti većoj od 5,2 miliona dinara, Novak i Jelena Đoković dodali su isti iznos, duplirajući na taj način ukupnu sumu.

Hemofarm fondacija donirala opremu zdravstvenim ustanovama u BiH

BANJALUKA – Donacijama medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Donjem Vakufu i Šekovićima, Hemofarm fondacija realizovala je projekat pomoći opremanja domova zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u Bosni i Hercegovini.

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oduševljen je što se šampion Srbije Crvena zvezda, odazvala apelu za pomoć u humanitarnoj akciji njegove fondacije.

Hemofarm uručio novu oprema Domu zdravlja Kneževo

​KNEŽEVO – U okviru projekta pomoći domovima zdravlja u izrazito nerazvijenim opštinama u BiH, direktorica banjalučkog Hemofarma Biljana Marković uručila je medicinsku opremu Domu zdravlja u Kneževu, donaciju Fondacije Hemofarm.

Najčitanije