Ford

Najpopularniji američki kamionet dobio električnu verziju

Ford je predstavio električni F-150 Lightning sa početnom cijenom ispod 40.000 dolara.

Kraj za Ford Mondeo

Ford je prošle godine već prekinuo proizvodnju američkog Fusiona, dok će krajem marta 2022. godine prestati i proizvodnja njegovog evropskog brata Mondea.

Ford planira pohod na evropsko tržište, ulaže milijardu dolara

Ford planira pohod na evropsko tržište električnih automobila u okviru kojeg najavljuje veliko ulaganje u modernizaciju svoje fabrike u Njemačkoj.

Poslušajte zvuk Ford Mustang Shelby GT350

Ukoliko volite zvuk V8 motora ovo je prava stvar za vas.

Električni Mustang stigao u Norvešku

Na objavljenim fotografijama se vide primjerci namijenjeni kupcima u Norveškoj, zemlji sa najviše vozila na struju po glavi stanovnika.

Prodaje se Ford GT koji je pripadao njegovom dizajneru

Ford GT je stigao na tržište 2016. godine kao apsolutni flagship kompanije, planirano je da se proizvede svega 1.350 primjeraka, a jedan od ovih rijetkih superautomobila je dostupan na tržištu.

Predstavljen novi Ford EcoSport Active

Kompanija Ford je zvanično predstavila EcoSport Active.

Ford planira da prikaže "Model T električnih automobila"

Svima nam je poznato da je Ford Model T bio četvorotočkaš koji je modernizovao automobilsku industriju. Iako naravno nije bio pionir, Model T je postao prvi masovno proizvedeni i pristupačni automobil, i tokom devetnaestogodišnje istorije je prodato preko 15 miliona jedinica. U jednom momentu, svaki drugi automobil na svjetskim putevima je bio Fordov velikan.

Ford Focus RS RX prodat za 200.000 dolara

Automobil koji je bio u vlasništvu čuvenog reli vozača Kena Bloka.

Potpuno izgorio ford u garaži

DOBOJ - Automobil ford potpuno je izgorio u mjestu Lipac, na području Doboja, nakon što su se zapalile neispravne elektroinstalacije, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije