Ford

Fiesta SUV je Fordov odgovor na Nissan Juke

Američki Ford počeo je testiranja svog novog krosovera koji će zameniti već pomalo "zastareli" EcoSport. Novi Fordov mali SUV će biti baziran na Fiesti, a na tržištue se očekuje naredne godine.

Ford pokreće proizvodnju električnih pikap modela

Ford je najavio da će pokrenuti proizvodnju električnih pikap vozila F-serije.

Ford predstavio redizajnirani Mondeo

Restilizovani Ford Mondeo debitovao je na sajmu automobila u Briselu. Osim stilskih unapređenja, predstavljena je i nova motorizacija, kao i karavan verzija sa hibridnim pogonom.

Najbrži i najjači Mustang ikada

Od kada je Ford predstavio model Shelby GT350, ljubitelji modela Mustang su sa nestrpljenjem iščekivali premijeru modela Ford Shelby GT500.

Udružili se Volkswagen i Ford na globalnom nivou

Njemački Volkswagen i američki Ford saopštili su danas da uspostavljaju globalno savezništvo u kojem će zajedno razvijati prozivodnju komercijalnih kombija i pikapova srednje veličine, te da istovremeno istražuju mogućnosti šire saradnje na elektičnim i autonomnim vozilima.

Ford najavio otpuštanja u Evropi

VAŠINGTON - Američki proizvođač automobila Ford saopštio je da planira veliko restrukturisanje svog poslovanja u Evropi, uključujući smanjenje broja zaposlenih, da bi povećao profitabilnost.

Ford Focus za osam mjeseci prodat u 42.100 primjeraka

Potpuno novi Ford Focus, najsavremeniji i tehnički najnapredniji do sada, već je prikupio 12 prestižnih nagrada – uključujući i dvije titule za automobil godine – od dolaska na evropsko tržište u aprilu 2018. godine.

Ford napravio kućicu za pse koja štiti od buke vatrometa

Mnogi psi i ostali kućni ljubimci plaše se vatrometa, i to s razlogom. Zbog njihovog osetljivog sluha pucanje vatrometa se u njihovim ušima pretvara u kakofoniju zvukova.

Fordov patent: Pojasevi koji griju

Sigurnosni pojas bude poprilično hladan, a to pogotovo osjetimo jer nam se proteže preko cijeloga trupa.

Ford u njemačkim pogonima gasi jednu smjenu, slijede otkazi?

Ford će ugasiti proizvodnju nekad popularnog modela, a smanjenje proizvodnih kapaciteta znači i nove otkaze.

Najčitanije