Ford

Ford Focus ima zadnji pogon i V8 sa 700 KS

Pojam Sleeper vezan je za automobile koji svojim izgledom ne odaju koliko su moćni, a najbolji primjer tome je Ford Focus sa zadnjim pogonom i motorom V8 sa 700 KS.

Ford ulazi u biznis sa električnim trotinetima

Američka kompanija “Ford” je kupila malo poznatu startup kompaniju “Spin” za iznajmljivanje električnih trotineta za javnu upotrebu, da bi proširila svoje prisustvo u alternativnim načinima gradskog prevoza.

Novi Ford Focus stigao u Srbiju

Focus četvrte generacije na našem tržištu se prodaje po cijeni od 15.590 evra, koliko košta hečbek model sa 5 vrata i Trend paketom, opremljen 1.5 Ti VCT benzinskim motorom sa 120 ks i manuelnim šestobrzincem.

Mask: Ford neće preživjeti novu recesiju

Ako nijeste znali, Tesla Model 3 je inicijalno trebao da nosi ime Model E, ali je Ford pokvario plan Ilona Maska i registrovao to ime. Naravno plan Maska je bio da ima liniju modela Model S, Model E, Model X i Model Y (“SEXY”), a nakon što je Ford to osujetio jasno je da se ovi američki proizvođači baš i ne vole.

Ford povlači 1,3 miliona modela Focus

Kompanija Ford objavila je povlačenje 1,3 miliona modela Focus u Sjedinjenim Američkim Državama zbog problema u sistemu za gorivo koji može dovesti do gušenja motora bez upozorenja.

"Bomba" iz Detroita: Ford i Volkswagen bi mogli da se ujedine

Automobilski giganti Ford i Volkswagen su u junu ove godine postali strateški paprtneri, ali bi vrlo lako njihova saradnja mogla da dostigne mnogo viši nivo.

Fiesta ST-Line Red i Black Edition

Ford je obogatio ponudu sportske verzije Fieste novim, atraktivnim stilskim paketima.

Ford otpušta 24.000 radnika

DIRBORN - Američki proizvođač automobila Ford planira otpuštanje 24.000 radnika širom svijeta u okviru "redizajna", kako se vjeruje, pod uticajem tarifa koje je uveo američki predsjednik Donald Tramp.

Fordom udarila u potporni zid

RIBNIK - Četrdesetjednogodišnja O.P. iz Ribnika povrijeđena je juče kada je fordom udarila u potporni zid pored lokalnog puta Zableće - Srnetica.

FCA prodao više vozila od Forda

Prvi put od 2007. Fiat Chrysler Automobiles (FCA) prodao je više vozila od Forda u SAD u jednom mjesecu.

Najčitanije