Ford

Ford predstavio sportsku verziju Pume

Ford je predstavio sportsku verziju modela Puma.

Tesla, Volvo, Ford i Mercedes tuže SAD

Veliki proizvođači automobila, uključujući kompaniju za električna vozila "Tesla" Elona Maska, tvrde da su nameti koji su prošle godine uvedeni na ključne komponente automobila bili "proizvoljni i neosnovani". Zbog toga su pored "Tesle", kompanije "Volvo", "Ford" i "Mercedes" podnijele tužbu protiv američke administracije.

Ford okončao proizvodnju svoje posljednje limuzine u SAD

Ford je 31. jula okončao proizvodnju američkog modela Fusion, čime je ostao bez svoje posljednje limuzine u Sjedinjenim Državama.

Amerikanci "poludjeli" za novim terencem, srušili sajt za rezervacije

Potencijalni kupci su samo dan nakon premijere nagrnuli da rezervišu svoj primjerak novog Forda Bronco.

Radnici tražili da više ne prave vozila za policiju zbog brutalnosti

Zaposleni u Fordu smatraju da su policijski automobili koje proizvode u mnogim slučajevima bili zloupotrijebljeni od strane organa reda tokom aktuelnih demonstracija u Sjedinjenim Državama.

Vozila Ford Focus preko 700 km/h, snimio je radar

Zamislite kako biste se osjećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h. Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Zvjerski automobil sa motorom tenka: 27.000 kubika i 550 KS

Šveđanin Danijel Verner spojio je automobil i tenk. On je u stari policijski automobil "ford kraun" ugradio motor tenka iz Drugog svjetskog rata.

Nikola protiv Tesle

Kompanija "Nikola", proizvođač električnih vozila, ozbiljno prijeti da ugrozi kompaniju "Tesla". Stručnjaci procjenjuju da vrijednost "Nikole" parira vrijednosti etablirane kompanije "Ford".

Ford, Honda ili Peugeot: Čiji motor je najduže izdržao bez ulja

Kao što je poznato, motor je bez ulja osuđen na propast. On ima trostruku funkciju, a to je podmazivanje, hlađenje i čišćenje. Antifriz je jednako bitan, a njegovu ulogu, osim one za izradu "finog vina", znaju svi kojima je auto prokuhao.

Tramp odbio da nosi masku tokom posjete fabrici Ford

IPSILANTI - Tokom posjete fabrici Ford u Ipsilantiju u državi Mičigen, američki predsjednik Donald Tramp odbio je da nosi zaštitnu masku, iako je nošenje maske obavezno za sve koji uđu u bilo koji javni prostor u državi, uključujući i kompaniju Ford, izvijestio je CNN.

Najčitanije