Ford Focus

Ford Focus RS RX prodat za 200.000 dolara

Automobil koji je bio u vlasništvu čuvenog reli vozača Kena Bloka.

Vozila Ford Focus preko 700 km/h, snimio je radar

Zamislite kako biste se osjećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h. Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Koji polovnjak je najpopularniji u Rusiji?

Iako bi se možda očekivalo da to bude neka Lada, najprodavaniji polovni automobil u Rusiji trenutno je Ford Focus.

Ford Focus ST stigao i u karavanskoj verziji

Volite adrenalin i dinamičnu vožnju, a pritom porodične prilike i potreba za prostorom ne dopuštaju kupovinu kompakta – Ford Focus ST Wagon nameće se kao izvrstan izbor.

Šta se desi kad vozite bez amortizera po šumskom putu?

Youtuber Master Milo u jednom u nizu svojih "beskorisnih video snimaka" odlučio je da isproba šta će se dogoditi s automobilom ako ga provoza "bez amortizera".

Novi Ford Focus stigao u Srbiju

Focus četvrte generacije na našem tržištu se prodaje po cijeni od 15.590 evra, koliko košta hečbek model sa 5 vrata i Trend paketom, opremljen 1.5 Ti VCT benzinskim motorom sa 120 ks i manuelnim šestobrzincem.

Ford povlači 1,3 miliona modela Focus

Kompanija Ford objavila je povlačenje 1,3 miliona modela Focus u Sjedinjenim Američkim Državama zbog problema u sistemu za gorivo koji može dovesti do gušenja motora bez upozorenja.

Ford priprema kros verziju Focus karavana

Poslije Focus hečbeka, i karavan će dobiti verziju "za sve terene" sa oznakom Active.

Novi Ford Focus i zvanično predstavljen

Ford Focus, jedan od simbola evropske niže srednje klase, stiže nam u svojoj četvrtoj generaciji. U Fordu ističu, da se radi o potpuno novom automobilu, prvom postavljenoj na novoj platformi C2...

Ovo je novi Ford Focus

Na početku treba podsjetiti da je aktuelna generacija Focusa svjetsku premijeru imala još 2010. godine na NAIAS sajmu automobila u Detroitu, dok je redizajnirana verzija predstavljena početkom marta 2014., na sajmu u Ženevi.

Najčitanije