Formula 1

Hil: Maks će naučiti i jednog dana voziti kao Hamilton

Šampion Formule 1 iz 1996. godine Dejmon Hil rekao je da ga incidenti u kojima učestvuje Maks Ferstapen podsjećaju na rane dane karijere Aertona Sene.

Hamilton slavio u Brazilu za 10. trijumf

Vozač Mercedesa Luis Hamilton na trci u Sao Paolu za Veliku nagradu Brazila ostvario je 10. pobjedu ove sezone u Formuli 1.

Hamilton: Još sam gladan pobjeda

Petostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da je i dalje gladan pobjeda baš kao i talentovani mladi vozači koji će izazvati sljedeće sezone.

Vijetnam domaćin trke F1 trke 2020.

Čelnici Hanoja saopštili su danas da će taj grad biti domaćin trke Formule 1 u aprilu 2020. godine.

Hamilton osvojio petu šampionsku titulu u Formuli 1

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je večeras petu šampionsku titulu u Formuli 1, pošto je zauzeo četvrto mjesto u trci za Veliku nagradu Meksika.

Hamilton: Pobjedom u Meksiku obezbijediti titulu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da želi pobjedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Meksika da osvoji petu šampionsku titulu.

Hamilton: Bolid mi je pred trku bio rastavljen u milion djelića

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je njegova ekipa tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu SAD na oba bolida morala da se zamijene pumpe za vodu.

Hamilton: Nikad mi nije bio u planu Šumaherov rekord

Vozač Mercedesa Luis Hamilton na dobrom putu je da uskoro postane petostruki svjetski šampion, a kada to učini imaće samo dvije titule manje od rekordera Mihaela Šumahera, ali naglašava da nikada nije razmišljao o tome da bi mogao da sustigne legendarnog Nijemca.

Direktor Ferarija: Nismo odustali od titule

Direktor Ferarija Mauricio Arivabene rekao je da njegova ekipa ne odustaje od borbe za šampionsku titulu u Formuli 1.

Potvrđen kalendar Formule 1 za sezonu 2019.

Na posljednjem sastanku svog World Motor Sport Council FIA je potvrdila kalendar trka Formule 1 za novu sezonu. Ukupno će biti 21 Velikih nagrada, što će nakon 2016. i trenutne 2018. sezone, biti tek treći put da se održava toliko velik broj trka.

Najčitanije