Formula 1

Počelo snimanje serije o legendarnom Ajrtonu Seni

Kompanija Netflix je objavila da je počela snimanje mini serijala koji će se sastojati od osam epizoda o životu jedne od najvećih legendi Formule 1, Ajrtona Sene.

"Hamilton najbolje plaćen vozač svoje generacije i tako će ostati"

Šef F1 tima Mercedesa Toto Volf uvjeren je da će njegova ekipa i Luis Hamilton nastaviti sa saradnjom, iako novi ugovor još nije potpisan.

Njemački neurolog govorio o stanju Mihaela Šumahera

Njemački neurolog Erih Riderer nedavno je bio gost u dokumentarcu francuskog TMC-a posvećenom legendarnom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru, a akcenat je bio na nesreći koju je Šumaher imao 2013. godine.

Za šest sati prodato 40.000 ulaznica za VN Turske

Organizatori Velike nagrade Turske, koja će biti vožena u okviru Šampionata Formule 1, saopštili su da su prodali više od 40.000 ulaznica u prvih šest sati nakon što su puštene u prodaju.

Hamilton do 90. pobjede u karijeri

Britanski vozač Luis Hamilton, član Mercedeca, pobijedio je na današnjoj trci za Veliku nagradu Toskane u Formuli , prvoj na stazi Muđelo nadomak Firence, na kojoj se uglavnom voze samo moto trke.

Pol pozicija za Hamiltona na stazi Muđelo

Vozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije u trci Formule 1 za Veliku nagradu Italije, koja se vozi na stazi Muđelo.

Italija domaćin devete trke Formule 1

Deveta trka sezone Svjetskog prvenstva Formule 1 biće održana u Italiji.

Binoto tvrdi da Ferrari nije u krizi

Šef tima Formule 1 Ferrari Matija Binoto tvrdi da njegova ekipa još uvijek nije u krizi, iako su na domaćoj trci u Monci imali dvostruko odustajanje.

Ferrari sprema posebne boje za 1000. F1 trku

Italijanski tim Ferrari će na jubilarnoj 1000. trci Formule 1 koristiti posebnu nijansu crvene boje po uzoru na nijansu koju su koristili početkom 50-ih godina prošlog vijeka i to na svojoj stazi u Muđelu.

Renault F1 izlazi iz Formule 1

Renault F1 je među deset timova koji su potpisali novi "Konkord" sporazum, tako da je namjera Francuza da nastave da se trkaju u F1 zapečaćena, međutim, ono na šta nisu pali potpis i pečat do sada je da će Renaultovo mjesto zauzeti marka Alpine, i to najmanje narednih pet godina.

Najčitanije