Formula 1

Mercedesov novi sistem već zabranjen od 2021. godine

Mercedes je dobio zeleno svjetlo da koristi novi sistem u 2020. godini, a tehnički direktor Džejms Alison izrazio je uvjerenje da će im baš on „donijeti prednost”.

Mercedesov novi sistem u centru pažnje na "Katalunji"

Ekipa Mercedesa isprobala je novi sistem upravljanja prednjim točkovima drugog dana predsezonskih testiranja na stazi „Katalunja“, a iako mnogi sumnjaju u to da li je on po pravilima ili ne, iz njemačkog tima sve uvjeravaju da jeste.

F1 želi da "ugura" VN Kine u novembru

Velika nagrada Kine koja je trebalo da se vozi na proljeće otkazana je zbog koronavirusa. Jedna od opcija koju Formula 1 razmatra je da se ova trka održi u novembru između trke u Brazilu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ferari: Ne želimo Hamiltona

Matija Binoto, prvi čovjek Ferarija, izjavio je kako njegov tim želi 2021. godine da zadrži Sebastijana Fetela, a ne da juri Luisa Hamiltona.

Trka Formule 1 otkazana zbog virusa korona

Velika nagrada Šangaja u Formuli 1, koja je trebalo da se održi 19. aprila, otkazana je zbog epidemije virusa korona u Kini, saopštili su organizatori.

Ferari je prvi predstavio bolid, evo kada će svi ostali

Sezona 2020. počinje za malo više od mjesec dana, pogledajte prvi predstavljeni bolid!

Hamiltonu 100 miliona dolara

Šestostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton dobio je ponudu Mercedesa za produžetak saradnje.

Formula 1 stiže u Saudijsku Arabiju

Saudijska Arabija uskoro dobija trku Formule 1, prenose svjetski mediji.

Šta se krije ispod cerade: Mercedes "tizuje" novi F1 bolid

Nova sezona Formule 1 počinje za dva mjeseca, pa u ovo vrijeme svi timovi uveliko rade na pripremanju novih modela za sezonu 2020.

Fetel još sljedeću sezonu u Ferrariju?

Njemački vozač Sebastijan Fetel imaće još sljedeću sezonu da pokuša napraviti ono što se od njega očekivalo po dolasku u Ferrari. Ukoliko ne postane prvak 2020. godine priliku za popravni vjerovatno neće imati.

Najčitanije