Fortenova

Fortenova prodaje Ledo, Frikom britanskoj firmi Nomad fuds?

Fortenova grupa je saopštila danas da je ušla u ekskluzivne pregovore s kompanijom Nomad fuds o prodaji biznisa zamrznute hrane, koji obuhvata kompanije Ledo, Ledo Čitluk i Frikom.

Fortenova s Agrokorom najavila preuzimanje Dijamanta

Hrvatska Fortenova grupa obavijestila je o namjeri preuzimanja 3,85 odsto akcija zrenjaninskog Dijamanta, objavljeno je na Beogradskoj berzi.

Bivši "Agrokor" u minusu 96 miliona evra

ZAGREB - Ukupni nekonsolidovani prihodi Fortenova grupe u prvih devet mjeseci ove godine su iznosili 2,6 milijardi evra, što je 3,5 odsto više nego u istom periodu prošle godine, a operativna dobit iznosila je 231,7 miliona evra, objavila je u petak Fortenova grupa.

Fortenova objavila ponude za preuzimanje TPDC Sarajevo i INIT-a

Nakon što je nedavno izvršila prenos vlasništva sa starog Agrokora na Fortenova grupu, Fortenova Zagreb je objavila tender ponude za potpuno preuzimanje dioničkih društava TPDC Sarajevo i INIT (Institut za informacione tehnologije) Sarajevo.

Ovo je novo ime Agrokora

ZAGREB - Novo ime Agrokora je Fortenova grupa, a korporativna struktura s radom počinje 1. aprila nakon gotovo dvije godine insolventskog procesa koji je vodila vanredna uprava.

Najčitanije