Fotografija

Prodaje se fotografija na kojoj Hitler grli djevojčicu

Kontroverzna fotografija, koja prikazuje Hitlera kako grli djevojčicu židovskog porijekla, naći će se 13. novembra u prodaji u američkoj saveznoj državi Mariland, a očekuje se da će postići cijenu od oko 12 hiljada dolara.

Otvorena izložba fotografija

PRNJAVOR - U galeriji "Pejo" u Prnjavoru otvorena je izložba fotografija iz BiH sa oko stotinjak radova autora iz svih krajeva zemlje.

Tadić za "Nezavisne": Snimanje jedne fotografije može trajati godinama

Fotograf Vladimir Tadić u Omladinskom centru Čelinac ove nedjelju sa početkom u 18 časova otvoriće svoju prvu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom "Svjetlopis Čelinca".

Čeka se najljepša fotografija Vrbasa

BANJALUKA - Na foto-konkurs za izbor tri najbolje fotografije čiji je motiv rijeka Vrbas pristigao je veliki broj radova.

Izložba fotografija u atrijumu Gradske uprave

BANJALUKA - U atrijumu Gradske uprave Banjaluka danas je, u okviru projekta "Kultura u prolazu", otvorena izložba 44 fotografije pod nazivom "Pazi! Trenutak", koju organizuje Foto-agencija ZIPA iz Banjaluke.

Vrbas u oku fotografa

BANJALUKA - Izbor najljepše fotografije posvećene rijeci Vrbas biće održan u okviru eko-festivala "Dani Vrbasa".

Rep kita najbolja fotografija na svijetu u 2018.

I ove godine magazin "National Geographic" izabrao je najbolje od najboljih. U konkurenciji od 13.000 fotografija koje su pristigle na ovaj konkurs glavnu nagradu je odnijela fotografija "Mermaid" iz kategorije priroda. Fotografiju je napravio Reiko Takahaši, koji je uz prestižno priznanje dobio i novčanu nagradu od 10.000 dolara.

Otkrivena pozadina priče "djevojčica i Tramp"

VAŠINGTON - Priča vezana za naslovnu stranu "Tajma" sa foto-ilustracijom uplakanog djeteta imigrantkinje iz Hondurasa koje stoji naspram Donalda Trampa dobila je novi obrt.

Turistu "savršena" fotografija odvela u smrt

Tridesetpetogodišnji muškarac poginuo je nakon pada sa 50 metara visoke litice, dok je pokušavao da snimi savršenu fotografiju.

Prizori koji će vas oduševiti: Najbolje podvodne fotografije u 2018. godini

Na konkursu za Podvodnog fotografa godine, na koji je pristiglo više od pet hiljada fotografija iz svih dijelova svijeta, titulu najboljeg poneo je Nijemac Tobijas Fridrih.

Najčitanije