Fotografija

Najljepša jesenja fotografija Sandre Kremenović

BANJALUKA - Fotografija pod nazivom „Zlatne note nad smaragdnom rijekom“ autora Sandre Kremenović, najljepša je fotografija na konkursu „Jesen u Banjoj Luci“. Ona je osvojila Kapriolo bicikl, koji su obezbijedili Grad Banjaluka i Kaprilo sport centar Banjaluka.

U Ba­nja­lu­ci otvo­re­na izložba "Zna­ko­vi odras­ta­nja" Ta­ja­ne De­dić-Sta­ro­vić

BANJALUKA - Izložba fotografija "Znakovi odrastanja" Tajane Dedić-Starović, koja radi i pod pseudonimom Artist At Camera, otvorena je pred mnoštvom prisutnih u Malom izložbenom salonu Banskog dvora u srijedu.

Izložba fotografija mosta Mehmed Paše Sokolovića

VIŠEGRAD - U Domu kulture Višegrad otvorena je izložba fotografija mosta Mehmed paše Sokolovića, čiji su autori Milijana Okilj i Goran Milojević iz Banjaluke.

Profilna slika na društvenim mrežama mnogo govori o vama

Slika profila na Facebooku je iskazivanje ličnog stava - ona želi dobrodošlicu kolegama, onima koji vas vole, ne vole, bivši, budući... Evo šta možete da otkrijete o osobi na osnovu fotografije.

Svijet kreativne fotografije na jednom mjestu

BANJALUKA - Tradicionalna, osma Međunarodna izložba fotografija "Foto-emocija 2019", koju organizuje Univerzitetski foto-kino klub Banjaluka, prikazana je u četvrtak veče u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor. Postavka obuhvata radove 226 autora iz 45 zemalja.

Kecman: Ljepotu pravi život,na fotografu je samo da je uhvati

BANJALUKA - Novinska fotografija je čisti dokument savršene stvarnosti, a umjetnička fotografija traži da posjedujete intimni pogled na svijet. Ako uspijete uhvatiti momenat ljepote, vi ste uspjeli i u umjetničkoj fotografiji, a ljepota je tu, ne pravite je vi, nego sam život. fotografijom.

U okviru "Dani Republike Srpske u Solunu" otvorena izložba fotografija

BANJALUKA - Izložba fotografija Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske pod nazivom "Realno, simbolično, imaginarno" otvorena je u okviru Dana Republike Srpske u Solunu.

Beograđanin među fotografima koji su dobili Pulicera

BEOGRAD - Fotoreporter agencije Rojters Goran Tomašević jedan je od članova ekipe fotografa ove agencije koji su dobitnici ovogodišnje Pulicerove nagrade.

Još jedna djevojka izgubila život zbog fotografije

Studentkinja Univerziteta Fordhajm iz Njujorka Sidni Pejdž Monfrajs (22) izgubila je život nakon što je pala sa tornja univerzitetske zgrade, visoke oko 12 metara.

Uslikana fotografija Sunca kakva do sad nije viđena

Nasina istraživačka sonda Parker, koja je između 31. oktobra i 11. novembra završila svoj prvi susret sa Suncem ušavši u njegovu atmosferu (korona), sada kruži oko te zvijezde, piše Blic.rs.

Najčitanije