Fotografija

Profilna slika na društvenim mrežama mnogo govori o vama

Slika profila na Facebooku je iskazivanje ličnog stava - ona želi dobrodošlicu kolegama, onima koji vas vole, ne vole, bivši, budući... Evo šta možete da otkrijete o osobi na osnovu fotografije.

Svijet kreativne fotografije na jednom mjestu

BANJALUKA - Tradicionalna, osma Međunarodna izložba fotografija "Foto-emocija 2019", koju organizuje Univerzitetski foto-kino klub Banjaluka, prikazana je u četvrtak veče u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor. Postavka obuhvata radove 226 autora iz 45 zemalja.

Kecman: Ljepotu pravi život,na fotografu je samo da je uhvati

BANJALUKA - Novinska fotografija je čisti dokument savršene stvarnosti, a umjetnička fotografija traži da posjedujete intimni pogled na svijet. Ako uspijete uhvatiti momenat ljepote, vi ste uspjeli i u umjetničkoj fotografiji, a ljepota je tu, ne pravite je vi, nego sam život. fotografijom.

U okviru "Dani Republike Srpske u Solunu" otvorena izložba fotografija

BANJALUKA - Izložba fotografija Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske pod nazivom "Realno, simbolično, imaginarno" otvorena je u okviru Dana Republike Srpske u Solunu.

Beograđanin među fotografima koji su dobili Pulicera

BEOGRAD - Fotoreporter agencije Rojters Goran Tomašević jedan je od članova ekipe fotografa ove agencije koji su dobitnici ovogodišnje Pulicerove nagrade.

Još jedna djevojka izgubila život zbog fotografije

Studentkinja Univerziteta Fordhajm iz Njujorka Sidni Pejdž Monfrajs (22) izgubila je život nakon što je pala sa tornja univerzitetske zgrade, visoke oko 12 metara.

Uslikana fotografija Sunca kakva do sad nije viđena

Nasina istraživačka sonda Parker, koja je između 31. oktobra i 11. novembra završila svoj prvi susret sa Suncem ušavši u njegovu atmosferu (korona), sada kruži oko te zvijezde, piše Blic.rs.

Prodaje se fotografija na kojoj Hitler grli djevojčicu

Kontroverzna fotografija, koja prikazuje Hitlera kako grli djevojčicu židovskog porijekla, naći će se 13. novembra u prodaji u američkoj saveznoj državi Mariland, a očekuje se da će postići cijenu od oko 12 hiljada dolara.

Otvorena izložba fotografija

PRNJAVOR - U galeriji "Pejo" u Prnjavoru otvorena je izložba fotografija iz BiH sa oko stotinjak radova autora iz svih krajeva zemlje.

Tadić za "Nezavisne": Snimanje jedne fotografije može trajati godinama

Fotograf Vladimir Tadić u Omladinskom centru Čelinac ove nedjelju sa početkom u 18 časova otvoriće svoju prvu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom "Svjetlopis Čelinca".

Najčitanije