Francuska

U Francuskoj potvrđen četvrti slučaj koronavirusa

PARIZ - Francuske vlasti potvrdile su četvrti slučaj zaraženosti koronavirusom, javila je radio-stanica "Frans-info".

Francuski rukometaši dobili novog selektora

Francuska rukometna reprezentacija, koja je na netom završenom Evropskom prvenstvu doživjela debakl, dobiće novog selektora, a to će biti Gijom Žil (43).

Francuska nudi evakuaciju Evropljana iz Vuhana

PARIZ – Francuska vlada mogla bi evakuisati i građane iz drugih evropskih zemalja koji se nalaze u kineskom gradu Vuhanu, posebnim letom aviona kojim će biti evakuisani francuski državljani iz tog grada.

U Francuskoj treći slučaj novog koronavirusa

PARIZ - U Francuskoj je potvrđen treći slučaj novog smrtonosnog koronavirusa, što su prvi registrovani slučajevi tog oboljenja u Evropi, javlja AP.

Ruski sveštenici oduševili u francuskom šou-programu

Petorica sveštenika otpjevala su pjesmu na ruskom jeziku nastupajući u prvoj fazi francuske verzije šou-programa "Glas" u kojoj žiri sluša izvođače, ali ih ne vidi.

Makron pobjesnio u Jerusalimu: Istjerao izraelske policajce iz crkve

JERUSALIM - Francuski predsjednik Emanuel Makron izbacio je pripadnike izraelske policije iz crkve Svete Ane u starom dijelu Jerusalima.

Na proteste u Francuskoj izašlo 187.000 ljudi

PARIZ - Najmanje 187.000 ljudi marširalo je u Francuskoj u okviru demonstracija protiv reforme penzionog sistema, saopšteno je iz francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nosač aviona "Šarl de Gol" uskoro na Bliskom istoku

PARIZ - Francuska će poslati nosač aviona "Šarl de Gol" i njegovu borbenu grupu na Bliski istok, kako bi se pružila podrška operacijama francuske vojske u periodu od januara do aprila, izjavio je francuski predsjednik Emanuel Makron.

Francuska savladala BiH, obje selekcije se oprostile od EP

Favorizovana selekcija Francuske savladala je rezultatom 31:23 reprezentaciju Bosne i Hercegovine u trećem kolu Evropskog rukometnog prvenstva, a obje selekcije su se tim mečem oprostile od turnira.

Teheran odbacio pokretanje mehanizma

TEHERAN - Teheran je odbacio odluku evropskih zemalja da pokrenu mehanizam za rješavanje spora zbog kršenja sporazuma sa Iranom o njegovom atomskom programu.

Najčitanije