Francuska

Francuska liga pred kolapsom

Najjača francuska fudbalska liga je pred kolapsom, a klubovi pred bankrotom nakon propasti prodaje televizijskih prava sportskim kanalima, pa će mnoge ekipe morati zimus da u pola cijene prodaju najbolje igrače.

U Francuskoj više od 20.000 novozaraženih, stroži policijski čas

PARIZ - U Francuskoj je u posljednja 24 sata registrovano 20.177 novozaraženih virusom korona, saopštilo je večeras ministarstvo zdravlja te zemlje.

Srbija ponovo sjajna protiv Francuske - remi u Kreteju

Muška rukometna reprezentacija Srbije odigrala je večeras neriješeno 26:26 (15:12) sa Francuskom u Kreteju u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Bioskopi i muzeji u Francuskoj neće raditi ni nakon 7. januara

Francuska neće otvoriti muzeje, kino sale, mjesta od istorijskog značaja i druge kulturne prostore ni nakon 7. januara.

Francuska ne odbacuje mogućnost uvođenja trećeg zatvaranja

PARIZ - Francuska ne odbacuje mogućnost uvođenja trećeg zatvaranja na nivou države ukoliko se nastavi rast broja zaraženih virusom korona, izjavio je ministar zdravlja Olivije Veran.

Kamioni počeli da prolaze kontrolne punktove u Doveru

DOVER - Kamioni su polako počeli da prolaze kontrolne punktove u engleskoj luci Dover i krenuli preko Lamanša do francuske luke Kale nakon što je Francuska djelimično ponovo otvorila svoje granice sa Britanijom iz straha zbog brzog širenja nove verzije virusa korona.

"Epidemija nikako nije pod kontrolom"

PARIZ - Epidemija virusa korona nije pod kontrolom u Francuskoj i novo zatvaranje mora ostati jedna od opcija, izjavila je šef odjeljenja za infektivne bolesti u pariskoj bolnici "Sent Antoan" Karin Lakomb.

Napadač na policajce u Francuskoj pronađen mrtav

PARIZ - Muškarac koji se sumnjiči za ubistvo troje policajca u centralnoj Francuskoj, pronađen je mrtav, saopštio je danas na Twitteru ministar unutrašnjih poslova Žerar Darmanin.

Pucnjava u Francuskoj, ubijena tri policajca, četvrti ranjen

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila u centralnoj Francuskoj ubijena su tri policajca, a četvrti je ranjen.

Džonson: Makron bi da zatvorenu granicu riješi za par sati

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da francuski predsjednik Emanuel Makron želi da se pitanje zatvaranja granica zbog novog soja korona vrusa ''riješi u roku od nekoliko sati''.

Najčitanije