Francuska

Francuski klubovi ostali bez 110.000.000 evra

Francuska televizija Kanal + odlučila je da ne isplati posljednju ratu za TV prava francuskim klubovima.

U Francuskoj danas preminulo 418 osoba

PARIZ - Francuske zdravstvene vlasti saopštile su danas da je u toj zemlji zaraze korona virusa umrlo 418 osoba, čime je ukupan broj preminulih porastao na 3.024.

Raste broj umrlih u Francuskoj, 16% više nego juče

PARIZ - Francuski zvaničnici prijavili su 319 novih smrtnih ishoda virusa korona, što je povećanje od 16 odsto u udnosu na prethodni dan, čime je ukupan broj umrlih povećan na 2.314.

Francuska naručila jednu milijardu maski

PARIZ- Francuska je naručila više od jedne milijarde zaštitnih maski, većinom iz Kine, saopštio je francuski ministar zdravlja Olivije Veran.

Francuske bolnice popunjene u narednih 48 časova

PARIZ - Veliki rast broja oboljelih tokom epidemije virusa korona znači da će smještajni kapaciteti bolnica u Parizu i okolini u narednih 48 časova biti popunjeni, rekao je danas direktor Federacije bolnica u Francuskoj Frederik Valeto.

PSŽ medicinarima u Parizu donirao 200.000 evra

Francuski Fudbalski klub Pari Sen Žermen (PSŽ) donirao je više od 200.000 evra za pomoć medicinskom osoblju koje se bori protiv širenja virusa korona u toj zemlji.

Tenor svaki dan pjeva komšijama sa svog prozora u Parizu

Pariski operski pjevač svaki dan s prozora pjeva kako bi ohrabrio komšije tokom mjera zabrane kretanja uvedenih kako bi se ograničilo širenje virusa korona u Francuskoj.

U Francuskoj preminulo ukupno 1.696 ljudi

PARIZ - Organi nadležni za zdravlje u Francuskoj prijavili su novih 365 žrtava virusa korona, čime je broj umrlih u toj zemlji porastao na 1.696.

Francuska pooštrava mjere protiv virusa korona

PARIZ - Francuski premijer Eduar Filip izjavio je da bi mjere za sprečavanje širenja virusa korona mogle da budu na snazi još nekoliko nedelja i saopštio da njegova vlada pojačava postojeće restrikcije.

Veliko povećanje smrtnih slučajeva u Francuskoj

PARIZ - Francuske zdravstvene službe prijavile su 108 novih smrtnih slučajeva od virusa korona, čime je broj preminulih povećan na 372 i to je povećanje od skoro 41 odsto.

Najčitanije