Frenki

Spektakularan oproštaj navijača Ajaksa od De Jonga

Frenki de Jong je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu pred domaćim navijačima u dresu Ajaksa. Mlada zvijezda nakon čudesne sezone Holanđana napušta klub. Barselona ga je kupila za 75 miliona evra.

Ubijen mafijaški bos "Frenki boj"

NJUJORK - Bos iz mafijaške porodice Gambino, Frančesko Kali, poznat kao "Frenki boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija.

De Jong stiže u Barselonu za 75 miliona evra

​Fudbaler Ajaks Frenki de Jong mogao bi do kraja ove sedmice postati član velike Barselone, prenosi Anadolu Agency.

Frenki i Sajsi MC najavljuju novu pjesmu i video-spot

​Poznati bh. reper Frenki završio je snimanje video-spota za pjesmu "Svi", koju je uradio u duetu sa Sajsi MC. Frenki ističe da je u pitanju pjesma koja je klupskog karaktera i idealna je za izlaske.

Hag: Frenki pušten na privremenu slobodu

HAG - Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbjednosti Srbije Franka Simatovića-Frenkija.

Frederiks primio mito za glas Riju 2016?

Međunarodna atletska federacija (IAAF) privremeno je suspendovala bivšeg sprintera Frenkija Frederiksa na članstvo u Savjetu, zbog sumnje na korupciju.

Stanišić i Simatović vraćeni u haški pritvor

BEOGRAD - Nekadašnji šef Službe državne bezbjednosti Srbije Jovica Stanišić i njegov pomoćnik Franko Simatović Frenki vratili su se iz Srbije u haški pritvor, potvrdio je Srni njihov advokat Vladimir Petrović.

Najčitanije