Fresh Wave

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

U novu uz zvijezde elektronskog zvuka

Muzički festival "Winter Fresh Wave", koji će 31. decembra biti održan u sportskoj dvorani u kampusu Univerziteta u Banjaluci, okupiće najznačajnija muzička imena domaće i svjetske elektronske muzičke scene.

"Winter Fresh Wave": Najluđa noć uz zvijezde elektronske muzike

Muzički festival "Winter Wresh Wave" 31. decembra u Banjaluci će otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima elektronskog zvuka.

Završen banjalučki festival "Nektar Fresh Wave"

Najveći regionalni festival elektronske muzike "Nektar Fresh Wave", koji je okupio brojnu publiku na banjalučkoj tvrđavi Kastel, završen je u subotu uveče.

"Nektar Fresh Wave" na Kastelu: Praznik elektronskog zvuka

Nastupom domaćeg DJ Jome Maje u četvrtak veče na banjalučkoj tvrđavi Kastel počeo je jedan od najvećih festivala elektronske muzike u regionu - "Nektar Fresh Wave".

Mladen Tomić i Shaded na glavnoj bini Nektar Fresh Wave Festivala

Mladen Tomić i Shaded nastupiće u četvrtak, 10. avgusta, prve večeri predstojećeg Nektar FreshWave festivala na najvećoj festivalskoj bini!

Nektar pivo okupilo najveće muzičke festivale

Banjalučka pivara je na jednom mjestu okupila predstavnike tri najveća muzička festivala u BiH.

Kanadski DJ 10. avgusta na "Fresh Wave festivalu"

Kanađanin Karlo Lio nastupiće 10. avgusta na tvrđavi Kastel, prve festivalske večeri ovogodišnjeg izdanja "Fresh Wave festivala".

Najčitanije