Frizura

Frizura koja će obilježiti 2022. godinu

Dječački bob je ponovo u modi, kada je kosa u pitanju.

Osvježite frizuru uz lažne šiške

​Uz ovu frizuru možete imati šiške kao iz salona.

Tri brze novogodišnje frizure

​Ako ste među onim damama koje su već počele brižljivo da pripremaju svečani stajling sa kojim će ući u novu 2022. godinu, vrijeme je da razmislite i o najvažnijem završnom detalju - frizuri.

Stoja promijenila imidž, kolege je nisu prepoznale

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja drastično je promijenila svoj izgled, a novi imidž "prošetala" je u Pinkovom studiju.

Indira Levak pokazala novu frizuru

Pjevačica Indira Levak na društvenim se mrežama pohvalila da je promijenila frizuru. Na Instagramu je objavila dvije fotografije i pratiocima otkrila da je stavila ekstenzije.

Uraganka ponovo promijenila imidž, pratioci neodlučni

Pjevačica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević ponovo je svoje fanove obradovala novom promjenom imidža, a u pitanju je njena kosa.

Lidija Vukićević šokirala transformacijom: "Prkosi svim zakonima"

Glumica Lidija Vukićević "riješila" se zaštitnog znaka, a trasformacijom i besprijekornim izgledom u šestoj deceniji oduševila je sve.

Seka Aleksić promijenila frizuru

Pjevačica Seka Aleksić je tokom svoje karijere često mijenjala boju kose, ali i frizure, te se sada ponovo odlučila na takvu promjenu.

Tri frizure s kojima ćete izgledati mlađe

Sijede, bore i odlazak ranije u krevet - sve to donose nam godine. Imamo osjećaj da vrijeme sve brže prolazi, da starimo preko noći, bez mogućnosti da procesuiramo šta se sve dešava. Ali ne očajavajte - nema ničeg lošeg u tome, jer su promjene sastavni dio život.

Katarina Živković promijenila frizuru

Pjevačica Katarina Živković prešla je iz plave u crno prije nekoliko godina i od tada nije mijenjala imidž. Ipak, sada se odlučila na novi izgled.

Najčitanije