Frizura

Seka Aleksić promijenila frizuru

Pjevačica Seka Aleksić je tokom svoje karijere često mijenjala boju kose, ali i frizure, te se sada ponovo odlučila na takvu promjenu.

Tri frizure s kojima ćete izgledati mlađe

Sijede, bore i odlazak ranije u krevet - sve to donose nam godine. Imamo osjećaj da vrijeme sve brže prolazi, da starimo preko noći, bez mogućnosti da procesuiramo šta se sve dešava. Ali ne očajavajte - nema ničeg lošeg u tome, jer su promjene sastavni dio život.

Katarina Živković promijenila frizuru

Pjevačica Katarina Živković prešla je iz plave u crno prije nekoliko godina i od tada nije mijenjala imidž. Ipak, sada se odlučila na novi izgled.

Kako da napravite brze jutarnje frizure

Ne postoji ništa bolje za dobro raspoloženje od mogućnosti da se ujutru bar malo posvetite sebi, pa da opušteno i lagano krenete u novi dan

Visoki rep, savršena frizura za vrele ljetne dane

Kako bi stvorili svjež izgled koji će pristajati ljetnim danima, naučite napraviti savršeni visoki rep brzo i jednostavno.

Nostalgična frizura upečatljiv detalj za nadolazeće ljeto

Ljubiteljice opuštenih romantičnih frizura zasigurno će razveseliti povratak one u kojoj prednji pramenovi opušteno padaju niz lice, dok je ostatak kose svezan.

Jeste li probali konturisanje kose, najnoviji trend u stilizovanju?

Konturisanje kose je šišanje, farbanje i oblikovanje svjetlošću i sijenkom kako bi se postigao određeni vizuelni efekat.

Jelena ošišala Novaka, pogledajte frizuru

Novak Đoković, prvi reket svijeta, je u petom uključenju uživo na Instagramu u posljednjih sedam dana pokazao novu frizuru.

Kaja uzela makaze u ruke i samu sebe ošišala

Pjevačica Katarina Kaja Ostojić očigledno nema mira u izolaciji, te je shodno tome odlučila da se ošiša.

Žene su ih šišale tokom izolacije, pogledajte njihove nove frizure

Sa svakom nedjeljom koja prolazi muškarci su na sve većim mukama.

Najčitanije