Fudbal

Policajci igrali fudbal za kolegu kojem je dijagnosticiran rak

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje su tokom četiri humanitarne utakmice, za kolegu Vasu Okolića, kojem je prošlog mjeseca dijagnosticiran rak debelog crijeva, prikupili 9.500 KM.

Bebi-fudbaleri milionski biznis

Svake godine između 14.000 i 15.000 djece polaze iz zemalja Zapadne Afrike sanjajući da postanu čuveni fudbaleri u Evropi. Ali samo mali broj u tome uspijeva.

Počinje "najčudniji" EURO u istoriji

Dugo čekani šampionat Evrope u fudbalu, bez dileme "najčudniji" u istoriji, počinje sutra u Rimu utakmicom između Italije i Turske.

Poznati igrali za Petrinju

Na stadionu Mladosti u Petrinji u organizaciji Evropske fudbalske federacije (UEFA), Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Nogometnog saveza Slovenije (NZS) odigrana je humanitarna utakmica za pomoć područjima u Hrvatskoj koja su pogođena zemljotresom 29. decembra prošle godine, prenosi Anadolija.

Portugal pronašao rješenje - ipak dolaze u najjačem sastavu u Srbiju

Portugalci su riješili problem oko crvene liste i izostanka glavnih igrača.

Može li Zvezda večeras do čuda u Milanu

Revanš meč šesnaestine finala fudbalske Lige Evrope između "Milana" i srpskog šampiona "Crvene zvezde" biće odigran večeras na stadionu "San Siro".

Njemački virusolog ne vjeruje u održavanje EP u fudbalu

Dok UEFA tvrdi da će se Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje je sa prošle pomjereno na ovu godinu, biti održano od 11. juna, njemački virusolog Karl Lauterbah smatra da će morati da se otkaže.

"Frans fudbal" izabrao najbolji tim u istoriji

Ugledni francuski list "Frans fudbal" izabrao je najbolji tim u istoriji, poslije dva mjeseca glasanja u kojem je učestvovalo 140 novinara iz cijelog svijeta, kao i navijači i čitaoci.

Dvojka na Totenhem 2,00, kec na Napoli 1,55, najveće kvote u Mozzartu

Poslije završetka grupne faze u evrokupovima, svi klubovi okreću se domaćim šampionatima, gdje žele da zauzmu što bolju poziciju u finišu jesenjeg dijela.

Borac danas gostuje u Tuzli

Fudbaleri Sarajeva savladali su sinoć tuzlansku Slobodu, sa 2:1, u posljednjem, 19. kolu prvog dijela Premijer lige BiH. Borac je danas gost Tuzla sitija.

Najčitanije