Fudbalski savez BIH

FS BiH: Olimpik će biti prebačen u najniži rang ako napusti Premijer ligu

NS/FS BiH oglasio se nakon objave FK Olimpik o napuštanju M:tel Premijer lige BiH:

Savez traži vraćanje publike, klubovi poručuju: Fudbal se igra zbog navijača

Fudbal se igra zbog navijača, poručuju iz klubova M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, komentarišući najnoviju incijativu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH upućenu nadležnim institucijama da eventualno dozvole povratak navijača na tribine.

Starčević okuplja 'zmajiće'

U Trening centru Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH u Zenici od 22. do 27. juna biće održan kamp za U21 reprezentativce Bosne i Hercegovine koji nastupaju u bh. klubovima.

Bajević tražio da bez plate bude selektor BiH

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Dušan Bajević tražio je da postane selektor selekcije Bosne i Hercegovine čak i bez plate, pišu lokalni mediji.

Bajević: Vjerujem u naš uspjeh

Dušan Bajević u subotu je izabran za novog selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, a Zmajeve će voditi u baražu za EURO 2020, koji je na rasporedu u martu naredne godine.

Dušan Bajević novi selektor BiH

U zgradi Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu je počela sjednica Izvršnog odbora.

Bajević (ne)će biti selektor

Duško Bajević prvi je favorit javnosti, navijača, a vjerujem i većine čelnih ljudi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, za novog selektora, potvrdio je za "Nezavisne novine" član Izvršnog komiteta bh. kuće fudbala.

Proširena istraga u aferi "Var", vodi do samog vrha Fudbalskog saveza BiH

Tužilaštvo BiH proširilo je istragu u predmetu "Var" još na desetine osoba, a sve se dovode u vezu da su učestvovali u namiještanju utakmica Prve lige FBiH i Premijer lige BiH, zbog čega je SIPA nedavno uhapsila 12 osoba.

N/FSBiH o akciji SIPA: Nanesena nemjerljiva šteta bh. fudbalu

Povodom informacija koje su se jutros pojavile u medijima o istrazi koju sprovodi Državna agencija za istrage i zaštitu SIPA, a odnose se na sumnje u namještanje utakmica, oglasio se Fudbalski/Nogometni savez BiH.

Fudbalski savez BiH osudio napad na novinare Radio Sarajeva

Fudbalski/Nogometni savez Bosne i Hercegovine osudio je napade i prijetnje koje su osobe koje su se predstavile kao navijači izvršile na novinare i urednike portala Radiosarajevo.ba.

Najčitanije