Fudbalski savez BIH

Prosinečki i Marinović u ponedjeljak objavljuju spiskove igrača

Iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas su saopštili da će Robert Prosinečki, selektor seniorske reprezentacije i Vinko Marinović, strateg mladog bh. tima u ponedjeljak saopštiti spiskove igrača za naredne izazove koji su pred njima.

N/FS BiH: Ista pravila za sve

Rad Prvostepene i Drugostepene komisije za licenciranje klubova je potpuno nezavisan i autonoman, poručili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, odgovarajući na izjave čelnika Željezničara.

"Planule" ulaznice za Torino

Nogometni/Fudbalski savez BiH obustavio je prijem zahtjeva za kupovinu ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. između Italije i BiH 11. juna u Torinu.

FS BiH kaznio delegata i sudiju zbog greške u zapisniku

Delegat Franjo Smoljo i sudija Slađan Došlo zbog bizarnog razloga će u kasu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine uplatiti po 500 KM.

"Nulta tolerancija za upotrebu pirotehničkih sredstava na stadionima"

Na Ilidži je danas počeo seminar o pirotehnici na stadionima koji organizuju UEFA i NS/FS BiH.

Savez ne može da reaguje zbog otkaza Popoviću nakon čestitanja Dana RS

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nema niti mehanizme, niti nadležnosti da reaguje na bilo kakav način kada je riječ o otkazu igraču Dejanu Popoviću.

N/FS BiH zvanično u novoj zgradi

Administracija Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je od danas i zvanično počela sa radom u novoj poslovnoj zgradi.

Fudbalski savez BiH kaznio Nalića, podnesena prijava protiv Kjosevskog

Sudija Dragan Petrović podnio je prijavu protiv golmana Željezničara Vedrana Kjosevskog zbog nesportskog ponašanja.

Adnan Džemidžić novi generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH

Adnan Džemidžić novi je generalni sekretar Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Žili pred otkazom

Moguće je da ćemo i na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH razmatrati povjerenje Stefanu Žiliju, odnosno njegov dalji rad na funkciji pomoćnog trenera reprezentacije BiH, potvrdio je u ponedjeljak Milorad Sofrenić, potpredsjednik krovne bh. fudbalske organizacije.

Najčitanije