GP

Doviciozo operisan, vjeruje da će biti spreman za start sezone

Motociklista Andrea Doviciozo (34) operisan je i da odmah počinje sa rehabilitacijom saopšteno je iz njegovog tima Dukati.

Binder i Oliveira voze za KTM

Fabrički tim KTM za narednu sezonu potpisao je ugovore sa dva sjajna vozača, Bredom Binderom i Migelom Oliveirom.

Smit će voziti za Apriliju na startu sezone

Britanski motociklista Bredli Smit voziće za Aprilija rejsing tim Gresini na trkama za Veliku nagradu Španije i Andaluzije, potvrdili su Italijani.

Espargaru novi ugovor u Apriliji

Ekipa Aprilije objavila je da je produžila ugovor sa motociklistom Alešom Espargarom na još dvije sezone počevši od naredne godine.

Moto GP: Otkazana i VN Japana

Trka svjetskog šampionata u motociklizmu neće se voziti u Japanu, saopštili su juče organizatori a razlog otkazivanja takmičenja je pandemija virusa korona.

U požaru na prelazu Maljevac uništena tri trijažna šatora

VELIKA KLADUŠA - Na graničnom prelazu Maljevac, nadomak Velike Kladuše, u nedjelju oko dva sata poslije ponoći izbio je požar u trijažnom šatoru, u kojem se obavlja zdravstveni pregled osoba koje iz Hrvatske dolaze u Bosnu i Hercegovinu.

NP RS i GP Jazavac nastavljaju onlajn prikazivanja predstava

​Narodno pozorište Republike Srpske nastaviće onlajn prikazivanje svojih predstava posredstvom zvaničnog Youtube kanala pozorišta, a linkovi će biti postavljeni na zvaničnu Facebook stranicu i Twitter nalog ove ustanove kulture.

Pojačan saobraćaj na GP Gradiška i Gradina

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška i Gradina pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Državljanka BiH sakrila automatsku pušku ispod haube

BIJELJINA - Službenici Jedinice granične policije Bijeljina otkrili su juče automatsku pušku M-70 i dva okvira, prilikom granične kontrole BMW-a italijanskih registarskih oznaka.

Na GP Gradiška pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, a čeka se od 45 do 60 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije