GP

Prevoznici i špediteri odustali od blokade Rače

BANJALUKA- Predstavnici Udruženja za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske i špeditera odustali su od potpune blokade graničnog prelaza Rača koju su najavili za četvrtak, a Upravi za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine danas će uputiti zahtjev za sastanak u srijedu, 21. avgusta, na kojem žele da razgovaraju o namjerama da izmjeste carinski terminal sa postojeće lokacije.

UIO: Nema razloga za blokadu terminala na Rači

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH pozvala je špeditere da ne organizuju blokadu carinskog terminala Rača, jer će biti održan sastanak na kojem će moći da iznesu svoje zahtjeve, nakon čega će biti donesena konačna odluka u vezi sa planiranim izmještanjem ovog carinskog terminala, rekao je Srni portparol UIO BiH Ratko Kovačević.

Koprivica: UIO ignoriše obustavu rada, naredni korak blokada Rače

BIJELJINA - Špediteri na Rači prekinuli su u podne treću obustavu rada u ovom mjesecu i najavili blokadu carinskog terminala kamionima u četvrtak, 15. avgusta, ukoliko Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH ne odustane od izmještanja ovog terminala, rekla je Srni predstavnik špeditera u protestu Radmila Koprivica.

Akcionarima GP "Krajina" dividenda od tri miliona KM

BANJALUKA - Građevinsko preduzeće "Krajina" Banjaluka isplatiće svojim akcionarima nešto preko tri miliona maraka dividende iz dobiti ostvarene u prošloj godini.

Prva trka električnih motocikala

Prva i zapravo probna trka električnih motocikala održana je prošlog vikenda u Valensiji, a sljedeća i prva zvanična održaće se ovog vikenda na Velikoj nagradi Njemačke, na stazi Sachsenring.

Markes je kralj Francuske

Mark Markes je ostvario novu pobjedu na trci za Veliku nagradu Francuske u Le Manu i iza sebe je ostavio Andreu Dovicioza i Danila Petrućija.

Zeničanin uhapšen na Graničnom prelazu Gradiška

PRIJEDOR - Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su lice iz Zenice čiji su inicijali H.I. (46), osumnjičeno da je od lica iz Prijedora J.I. prevarom uzelo 900 KM.

Na GP Gradiška u mercedesu pronađeno 26,8 kg marihuane

​GRADIŠKA - Službenici Jedinice granične policije Gradiška u subotu su spriječili krijumčarenje 26,8 kilograma marihuane.

U Novom Gradu putnici čekaju jedan sat na prelazak granice

NOVI GRAD - Na graničnom prelazu u Novom Gradu popodne je pojačan intenzitet saobraćaja na izlasku iz BiH, a putnici na prelazak granice čekaju oko jedan sat, potvrđeno je Srni u Kancelariji Granične policije BiH Dobrljin.

Seka Sablić gostovala u "Jazavcu": "Maratonci" snimani u špicu vremena radosti

BANJALUKA - Glumica Jelisaveta - Seka Sablić u srijedu uveče bila je gošća Gradskog pozorišta "Jazavac", a nakon projekcije kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", pred punom salom na sceni "Jazavca" sa njom je razgovor vodila njena mlađa koleginica Slađana Zrnić.

Najčitanije