GP Gradiška

Na GP Gradiška pojačan saobraćaj

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, a čeka se od 45 do 60 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zeničanin uhapšen na Graničnom prelazu Gradiška

PRIJEDOR - Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su lice iz Zenice čiji su inicijali H.I. (46), osumnjičeno da je od lica iz Prijedora J.I. prevarom uzelo 900 KM.

Na GP Gradiška u mercedesu pronađeno 26,8 kg marihuane

​GRADIŠKA - Službenici Jedinice granične policije Gradiška u subotu su spriječili krijumčarenje 26,8 kilograma marihuane.

Zadržavanja na GP Gradiška do sat vremena

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH pojačana je frekvencija vozila i čeka se do 60 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na ulazu u BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Velika Kladuša i Brod povremeno je pojačan intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH, odnosno na izlazu iz Hrvatske, ali zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Tuča na GP Gradiška zbog ubacivanja u kolonu

GRADIŠKA – Gužva na graničnom prelazu u Gradišci dovela je do fizičkog obračuna tri muškarca kada se jedan od njih pokušao uključiti u kolonu sa benzinske pumpe u Ulici I krajiškog korpusa.

Duge kolone na graničnim prelazima na izlazu iz BiH

SARAJEVO - Pojačan je saobraćaj vozila, a duge su kolone na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina, Brod, Kostajnica, Izačić, Velika Kladuša, Orašje i Kozarska Dubica, saopštili su danas poslijepodne iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Gužva na graničnom prelazu Gradiška, čekanja oko dva sata

BANJALUKA - Na graničnim prelazima u BiH i danas je zabilježena gužva.

Uhapšeni na GP Gradiška: Česi pokušali prokrijumčariti tablete, drogu i druge preparate

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine 12.12.2018. godine uhapsili su H.P. (49) i Š.R. (35), državljane Češke Republike.

Na GP Gradiška oduzeta puška s municijom

Službenici GP Gradiška u srijedu su oduzeli pušku M-48 i pet komada streljiva kalibra 7,9 mm prilikom granične kontrole pasata, bh. registarskih oznaka, na području Kozarske Dubice, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Najčitanije