Gacko

Mršavi i proizvodnja i zahtjevi za podsticaje gatačkih stočara

GACKO - Gatačko stočarstvo, sudeći po subvencijama koje dobijaju stočari preko Zemljoradničke zadruge Gacko, u stalnoj je stagnaciji, jer je i za prošlu godinu ostvareno mnogo manje podsticaja nego u ranijem periodu.

U Gacku ostaje na snazi policijski čas

GACKO - Mjere koje se primjenjuju u opštini Gacko, uključujući policijski čas, ostaju na snazi i u narednim danima zbog trenutne epidemiološke situacije u ovoj lokalnoj zajednici, saopšteno je na zvaničnom opštinskom sajtu.

U Gacku virusom korona zaražena i šestomjesečna beba

​TREBINJE - U Gacku su jutros evidentirana dva nova slučaja zaraze novim virusom korona, a među njima je i šetomjesečna beba.

Neodgovornost pretvorila Gacko u novo žarište

​BANjALUKA - Virus korona dobija na snazi u istočnoj Hercegovini, a zbog nemara i neodgovornosti osoba pozitivnih na “kovid 19” Gacko je pretvoreno u žarište sa najvećim brojem oboljelih.

U Gacku virus ne posustaje: Korona ponovo skratila radno vrijeme

​GACKO- Najnoviji rezultati testiranja na COVID 19, koji su pokazali da su u Gacku zabilježena još četiri slučaja ovog virusa, pogoršali su epidemiološku situaciju u ovom gradiću, koji je sa 31 oboljelim lokalna zajednica sa najviše zaraženih u istočnoj Hercegovini.

Pucnjava kod Gacka: Poginula jedna osoba

GACKO – Jedna osoba poginula je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u selu Fazlagića kula u opštini Gacko.

Osumnjičen da je pijan pucao iz vojničke puške

GACKO - Policijska stanica Gacko juče je oko 17,30 časova zaprimila prijavu da je jedno ili više nepoznatih osoba ispalilo nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u mjestu Gradina, a naknadno je tokom kontrole golfa 2 pronađena vojnička puška koja pripada osobi čiji su inicijali J.J.

Obilježen dan stradanja Srba iz Konjica

GACKO, KONJIC - Srbi iz Konjica, koji su tokom proteklog rata izbjegli na prostor istočne Hercegovine, obilježili su u Gacku i Konjicu Dan stradanja Srba iz ovog hercegovačkog grada.

Direktor RiTE Gacko zaražen virusom korona, ali asimptomatičan

TREBINJE - Generalni direktor Rudika i tetmoelektrane Gacko Miodrag Šešlija zaražen je korona virusom i smješten je u karantin u Domu učenika Trebinje.

Tuča u Gacku, jedna osoba povrijeđena

TREBINJE - Jedna osoba povrijeđeno je u tuči u Gacku ispred ugostiteljskog objekta u kojem je učestvovala i jedna maloljetna osoba, a policija je ovaj slučaj okarkaterisala kao pokušaj ubistva.

Najčitanije