Gala

Trudna Rijana se ipak pojavila na Met Gali, pogledajte kako

Iako je zbog visokog stadija trudnoće Rijana preskočila crveni tepih na Met Gali, pjevačica je u muzeju ostavila još dugotrajniji dojam i to kao kip.

Misteriozni muškarac zbunio sve na Met Gali

Na Met Gali 2022, fanovi Džerarda Letoa su ostali potpuno zbunjeni kada se pojavio misteriozni muškarac koji neodoljivo podsjeća na pomenutog glumca.

Tom Ford isprozivao Met Galu: "Kostimirana zabava"

Met Gala ili ti "Najveća noć mode" je svečani događaj koji svake godine okuplja poznate ličnosti iz različitih sfera umjetnosti. Biti na listi zvanica nekada je predstavljalo čast i privilegiju, a danas su se kriterijumi za izbor gostiju drastično promijenili.

Poznati plijenili neobičnim kreacijama

Met Gala, jedno od najglamuroznijih događaja u godini, održan je u Njujorku, a crvenim tepihom su u nesvakidašnjim toaletama prošetale zvijezde iz svijeta muzike, filma, sporta.

Gala i Salvador Dali: Ljubav koja je stvorila vanvremenskog umjetnika

Salvador Dali bio je u potpunosti svoja umjetnost. Priča velikog Dalija započinje sa pričom o jednoj ljubavi. O jednoj ženi i braku, o vjernoj pratilji i muzi. O njenoj beskrajnoj brizi i njegovanju Dalijevog uma, o upornosti i vjeri koja je dovela do ostvarenja i uspjeha slavnog umjetnika.

Fondacija "Bosana" za školovanje mladih iz BiH skupila 80.000 dolara

Fondacija "Bosana", održala je svoju devetu gala veče u Los Anđelesu, prilikom koje su za školovanje djece iz Bosne i Hercegovine ovaj put sakupili rekordnih 80.000 dolara.

Najčitanije