Game of thrones

Kako je sve počelo: Objavljen tizer za nastavak "Game of Thrones"

Striming platforma "HBO" objavila je prvi tizer za "House of the Dragon", nove epizode serijala "Game of Thrones" (GOT), koje stižu 2022. godine

Počelo snimanje spin-offa serije "Game of Thrones"

Situacija u vezi sa serijom "Game of Thrones" se smirila, ali fanovi nisu preboljeli njen završetak. Međutim, uskoro će imati priliku pogledati kako je svijet igre prijestolja izgledao prije prve sezone u novom spin-offu koji se bavi ovom tematikom, prenosi Lad Bible.

Napravljen novi kraj Igre prijestola

Iako je posljednja epizoda Igre prijestola emitovana prije mjesec dana, brojni se fanovi i dalje ne mogu pomiriti s načinom na koji je završila serija koju su pratili osam godina.

"Igra prijestola" još nije gotova

Televizijska serija Igra prijestola (Game of thrones) nije još završila.

Beograđanin komentarisao kraj "Igre prijestola" i postao hit na internetu

Beogradska redakcija "N1" televizije cijelu emisiju u ponedjeljak posvetila je analizi "Igre prijestola", koja je završila emitovanjem nakon osam sezona.

Oko 19,3 miliona gledalaca pratilo finale "Igre prijestola"

Oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD pratili su finale televizijske serije "Igra prijestola" u nedjelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO.

Novi "gaf" u Igri prijestola

Prodavnice u Vesterosu izuzetno dobro rade otkad Sersei Lanister više nije na vlasti.

Večeras posljednja epizoda serije "Game of Thrones"

Američki kanal HBO prikazaće večeras posljednju epizodu serije "Game of Thrones", najpopularniju dramsku TV fantaziju našeg vremena.

Više od 700.000 ljudi traži rimejk "Igre prijestola"

Osmu sezonu planetarno popularne serije "Game of Thrones" mnogi smatraju lošom, a peticiju kojom se traži remake potpisalo je više od 700.000 nezadovoljnih fanova.

Nova greška u "Igri prijestola"

Ostala je još samo jedna epizoda "Igre prijestola", jedne od najgledanijih serija svih vremena.

Najčitanije