Gasprom

Gasprom: "Sjeverni tok dva" radiće za ruske potrebe

Gasovod "Sjeverni tok dva" ipak će biti upotrijebljen, ali za snabdijevanje gasom sjeverozapada Ruske Federacije, odlučio je "Gasprom".

Gasprom nastavlja sa redovnom isporukom gasa

MOSKVA - Zahtjevi evropskih potrošača za ruskim gasom porasli su danas na 68,4 miliona kubnih metara, rekao je novinarima portparol "Gasproma" Sergej Kuprijanov.

"Gasprom" nastavlja redovne isporuke gasa

MOSKVA - "Gasprom" danas nastavlja normalne isporuke gasa u Evropu tranzitom preko ukrajinske teritorije, rekao je novinarima portparol kompanije Sergej Kuprijanov.

"Gasprom" nastavlja isporuke gasa

MOSKVA - Ruski energetski gigant "Gasprom" saopštio je danas da nastavlja isporuke gasa preko Ukrajine u skladu sa zahtjevima evropskih kupaca.

"Gasprom" isporučuje gas Evropi uobičajenim tokom

MOSKVA - Ruski energetski gigant "Gasprom" nastavio je sa redovnim isporukama gasa tranzitom ka Evropi preko teritorije Ukrajine, rekao je danas zvaničnik kompanije Sergej Kuprijanov.

"Gasprom" spreman da pošalje dodatni gas

MOSKVA - "Gasprom" je spreman da pošalje dodatne količine gasa u Evropu u skladu sa dugoročnim ugovorima po nižoj cijeni od one koja trenutno opterećuje Stari kontinent, izjavio je portparol kompanije Sergej Kuprijanov.

Putin: Evropa preprodaje ruski gas sedam puta skuplje

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osvrnuo se na današnjoj godišnjoj konferenciji za novinare na situaciju na evropskom tržištu gasa, posebno na skok cijene tog energenta, ocijenivši da je problem s poskupljenjem gasa stvorila sama Evropa, koja jeftin ruski gas preprodaje po daleko višim spot cijenama.

Gasprom: Snabdijevaćemo redovno evropsko tržište

MOSKVA - Gasprom će snabdijevati evropsko tržište gasom u skladu sa zahtjevima potrošača i važećim ugovornim obavezama, saopšteno je danas iz ove ruske kompanije.

"Srpska ima tri puta manju cijenu gasa"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je zahvalan predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu koji je direktno potvrdio da će cijena gasa za Republiku Srpsku ostati ista i da se neće mijenjati.

Dodik: Nijedno pitanje ne može da zaustavi izgradnju gasovoda od Rače do Banjaluke

Cijena gasa ostaje ista za Srpsku, a ne postoji nijedno pitanje koje može da zaustavi izgradnju gasovoda od Rače do Banjaluke, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH nakon sastanka sa generalnim direktorom Gasproma.

Dodik sa rukovodstvom kompanije Gasprom

SANKT PETERBURG - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik stigao je u sjedište kompanije Gasprom u Sankt Peterburgu, gdje će razgovarati sa rukovodstvom kompanije.

Dodik sa predstavnicima Gasproma

SANKT PETERBURG - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće danas u Sankt Peterburgu sa predstavnicima Gasproma.

Gasprom počeo isporuke gasa Mađarskoj preko Srbije

MOSKVA - Ruski Gasprom je počeo danas da isporučuje gas Mađarskoj gasovodom Balkanski tok, cjevovoda u jugoističnoj Evropi koji je nastavak Turskog toka, u skladu sa dugoročnim ugovorom potpisanim 27. septembra, javlja agencija Tas s.

Putin: "Gasprom" spreman da pusti gas kroz Sjeverni tok dva

SANKT PETERBURG - Rusija je spremna da pusti gas u Sjeverni tok dva čim prva linija ovog gasovoda bude spremna, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Gasprom Eksport: Sjeverni tok 2 spreman za eksploataciju

MOSKVA - Izgradnja kopnenog dijela Severnog toka 2 je završena i gasovod je spreman za eksploataciju, saopštila je u utorak generalna direktorka Gasprom eksporta Elena Burnistrova.

Najčitanije