Gavrilo Đurđević

Mali Gavrilo počeo liječenje u Mađarskoj

BEOGRAD - Osmomjesečni Gavrilo Ðurđević iz Kragujevca, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, doputovao je danas u Mađarsku na liječenje.

Mali Gavrilo otputovao na liječenje u Mađarsku

BEOGRAD - Osmomjesečni Gavrilo Ðurđević iz Kragujevca, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, sinoć je otputovao na liječenje u Mađarsku, saopšteno je na Instagram i Twitter nalogu "Za Gavrilovu pobedu".

Obezbijeđena sredstva za liječenje malog Gavrila

BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su nakon jutrošnjeg razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s predstavnicima Ministarstva, obezbijeđena nedostajuća sredstva za liječenje malog Gavrila Ðurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Još jedna zvijezda poslala dres Mozzartu, Ibrahimović za Gavrila

U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobjedu, Mozzart je na licitacije izveo tim sastavljen od svjetskih zvijezda, a 13. igrač velikog srca je - Zlatan Ibrahimović! Poslije Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza humanitarnih aukcija koje se organizuju u cilju prikupljanja sredstava za liječenje osmomjesečne bebe iz Kragujevca.

Još jedan dres za malog Gavrila, poslao Dušan Vlahović

Nakon najboljih fudbalera svijeta Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, te regionalnih zvijezda Edina Džeka, Luke Modrića i Miralema Pjanića, u akciju za pomoć dječaku Gavrilu Đurđeviću uključio se i golgeter Fiorentine Dušan Vlahović.

Ronaldu drago zbog uspjeha s trakom, poslao potpisan dres za Gavrila

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija Mozzart odmah ga je stavila na aukciju od koje će cijeli prihod ići za liječenje malog Gavrila Đurđevića.

Najčitanije