Geteborg

Ryanair objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg

Ryanair je 13. avgusta objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg, sa sedmičnom uslugom koja počinje od 25. oktobra 2020. godine, kao dio Ryanairovog rasporeda - Banjaluka, zima 2020. godine, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka.

Uskoro let Banjaluka - Geteborg

"Rajaner" je saopštio danas da pokreće novu avionsku liniju Banjaluka-Geteborg, sa jednim letom sedmično od 25. oktobra ove godine u okviru zimskog reda letova za Banjaluku.

Pronađene olupine tri broda iz 17. vijeka

Olupine tri broda iz 17. vijeka pronađeni su u švedskom gradu Geteborgu, javili su švedski mediji.

Film "Granice kiše" na festivalu u Geteborgu

BANJALUKA - Dugometražni igrani film iz Republike Srpske "Granice kiše" biće prikazan na filmskom festivalu koji danas počinje u švedskom gradu Geteborgu, rekao je Srni Vlastimir Sudar, koji je sa Nikolom Mijovićem autor ovog filma.

Srbin koji je spasio majku i bebu od utapanja postaje švedski policajac

BANJALUKA - Tridesetdvogodišnji Srbin iz Geteborga Njegoš Tuševljak, koji je nedavno iz rijeke u švedskom gradu Boros spasio dvadesetšestogodišnju majku i šestomjesečnu bebu od utapanja, postaće švedski policajac.

Panika na aerodromu: Mladić pokušao unijeti bombu u avion

GETEBORG - Muškarac u dvadesetim godinama uhapšen je zbog sumnje da je u zapadnoj Švedskoj pokušao unijeti eksplozive u avion, objavila je policija.

Novi detalji: Švedski avio-prevoznik BRA spaja Geteborg i Banjaluku

BANJALUKA - Iako su ovih dana u avio-kompaniji "Montefly" ćutali i nisu bili voljni otkriti detalje u vezi s linijom Geteborg - Banjaluka - Podgorica, "Nezavisne" saznaju da će na toj relaciji biti organizovana tri leta.

Muškarac ubio ženu i troje djece u Geteborgu

GETEBORG - Švedska policija uhapsila je muškarca koji je ubio 35-godišnju ženu i troje male djece, zapalivši njihov stan u Geteborgu.

Domaćinstvo Svjetskog prvenstva u atletici 2021. pod lupom FBI

Kontroverzna odluka da se Svjetsko prvenstvo u atletici održi u američkom gradu Judžinu u državi Oregon naći će se pod lupom FBI i odjeljenja Poreske uprave zaduženog za kriminal.

Odložen meč švedske lige zbog pokušaja namještanja

Utakmica švedskog šampionata između fudbalera Geteborga i AIK-a odložena jer zbog pokušaja namještanja.

Najčitanije