Gipsy Kings

"Gipsy Kings" poručuju da će rasplesati Banjaluku

Euforija pred dolazak kraljeva romske muzike "Gipsy Kings by Andre Reyes" u Banjaluku, koji će nastupiti 21. februara u Sportskoj dvorani "Borik", širi se gradom na Vrbasu. Ova muzička senzacija će tog dana nastupiti u sklopu aktuelne svjetske turneje "Gipsy Kings by Andre Reyes" pred (više od) 1.800 ljudi, koliko je karata pušteno u prodaju. Mjesta za koncert će biti sjedeća, ali su izvođači najavili da će svojim repertoarom zasigurno rasplesati sve prisutne, jer, kako ističu, niko ne može biti imun na flamenko rumbu.

U prodaji ulaznice za koncert "Gipsy Kingsa" u "Boriku"

Ulaznice za koncert legendarnih "Gipsy Kings by Andre Reyes", koji će biti održan 21. februara u Sportskoj dvorani "Borik", puštene su danas u prodaju. Prodajna mjesta na kojima se ulaznice mogu kupiti su Trg Krajine, blagajna Sportske dvorane "Borik" te prostorije agencije "Star Travel", koje se nalaze u Jevrejskoj ulici 6, po cijenama od 40 do 80 KM. U prodaju će biti pušteno 1.800 sjedećih karata.

Kraljevi romske rapsodije u Banjaluci

Kraljevi romske rapsodije, sastav "Gipsy Kings", održaće 21. februara sljedeće godine koncert u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci. U prodaju će biti pušteno samo 1.800 sjedećih karata, a koje će se uskoro naći u prodaji.

The Gipsy Kings na zatvaranju Nišville jazz festival

Čuveni world music sastav iz Francuske The Gipsy Kings, predvođeni gitaristom Pakom Baliardom, nastupiće 12.avgusta na završnoj večeri ovogodišnjeg Nišville jazz festivala, najavili su organizatori festivala.

Najčitanije