Glamoč

Glamočke škole i dalje bez srpskog jezika

GLAMOČ - Ništa nije urađeno prema inicijativi o vraćanju srrskog jezika u nastavu koju su roditelji čija djeca pohađaju škole u Glamoču pokrenuli u martu, rekao je Srni Slobodan Radumilo, jedan od roditelja koji su pokrenuli ovo pitanje.

Počinje prvi rok festival

GLAMOČ - U Glamoču, na izletištu Busija, prvi put biće održan rok festival na kojem će danas i sutra nastupiti bendovi iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Igrač udario šamar sudiji usred utakmice u Glamoču

Na utakmici NK Šator i HNK Junaku Glamoču došlo je do incidenta kada je igrač gostujućeg tima nasrnuo na sudiju.

Nebojša Radivojša novi načelnik Glamoča

GLAMOČ - Prema preliminarnim i nezvaničnim rezultatima, Nebojša Radivojša iz SNSD-a pobijedio je na prijevremenim izborima za načelnika opštine Glamoč sa osvojenih 663 glasa, potvrdila je predsjednik Opštinske izborne komisije Ružica Marković.

Na prijevremene izbore u Glamoču izašlo 43,75 odsto

GLAMOČ - Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Glamoč danas je glasalo 1.790 birača ili 43,75 odsto, izjavila je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Ružica Marković.

Otvorena biračka mjesta za izbor načelnika Glamoča

GLAMOČ - U Glamoču se danas održavaju prijevremeni izbori za načelnika opštine, a u izvod iz centralnog biračkog spiska upisano je 4.412 birača, od kojih je 321 birač registrovan za glasanje putem pošte.

Dodik: Radivojša najbolji kandidat za načelnika Glamoča

GLAMOČ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je u Glamoču da ova opština ima brojne velike probleme, te da Srbi na prijevremenim izborima za načelnika opštine treba da podrže kandidata SNSD-a Nebojšu Radivojšu koji će uz podršku partije moći da se bori s tim nedaćama.

Na lokalitetu Glamoča uklonjeno 430 mina

SARAJEVO - Na lokalitetu Glamoč kod Goražda danas je uklonjeno 430 mina, koje su pronađene prilikom izgradnje puta, saopšteno je iz Federalne uprave Civilne zaštite.

CIK BiH ovjerio prijavu koalicije 'HDZ-a BiH I HDZ 1990' za načelnika Glamoča

SARAJEVO - Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je ovjerila prijavu koalicije "Za načelnika Glamoča - zajedno HDZ BiH i HDZ 1990" za učešće na prijevremenim izborima za načelnika ove opštine, saopšteno je iz CIK-a.

U decembru prijevremeni izbori za načelnika Glamoča

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH donijela je danas odluku da prijevremeni izbori za načelnika opštine Glamoč budu održani 17. decembra.

Najčitanije