Glamoč

Marčeta: Testiranje naoružanja na poligonu u Glamoču izazvaće katastrofu

DRVAR - Predsjednik Inicijativnog odbora krovne asocijacije Srba u Federaciji BiH Mile Marčeta podržao je načelnika opštine Glamoč Nebojšu Radivojšu koji se protivi namjerama da se na ovdašnjem vojnom pologonu "Barbara" testira naoružanje proizvedeno u ovom entitetu, te dodaje da su Srbi spremni organizovati masovna okupljanja ukoliko se vlasti ogluše o ovaj problem.

Po 100 KM mjesečno za 30 studenata

GLAMOČ - Opština Glamoč raspisala je konkurs za dodjelu 30 stipendija za akademsku 2018/2019. godinu redovnim studentima sa područja lokalne zajednice, u iznosu od 100 KM mjesečno.

Jaki udari vjetra zameli sve puteve u Glamoču

GLAMOČ - U Glamoču je i dalje na snazi stanje elementarne nepogode, a jak vjetar zameo je ponovo sve puteve, izjavio je Srni načelnik opštine Glamoč Nebojša Radivojša.

Sutra neće raditi škole u Tomislavgradu i Glamoču

U opštinama Tomislavgrad i Glamoč sutra neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama zbog vremenskih neprilika koje su posljednjih dana pogodile područje Livanjskog kantona, sapšteno je iz kantonalne Vlade.

Elementarna nepogoda u Glamoču

GLAMOČ - Na području opštine Glamoč zbog snježnih nameta proglašeno je stanje elementarne nepogode, rekao je Srni načelnik opštine Glamoč Nebojša Radivojša.

Muškarac preminuo na ulici

GLAMOČ - Na magistralnom putu Glamoč-Mliništa pronađeno je tijelo muškarca /69/ za kojeg je utvrđeno da je umro prirodnom smrću, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Glamočke škole i dalje bez srpskog jezika

GLAMOČ - Ništa nije urađeno prema inicijativi o vraćanju srrskog jezika u nastavu koju su roditelji čija djeca pohađaju škole u Glamoču pokrenuli u martu, rekao je Srni Slobodan Radumilo, jedan od roditelja koji su pokrenuli ovo pitanje.

Počinje prvi rok festival

GLAMOČ - U Glamoču, na izletištu Busija, prvi put biće održan rok festival na kojem će danas i sutra nastupiti bendovi iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Igrač udario šamar sudiji usred utakmice u Glamoču

Na utakmici NK Šator i HNK Junaku Glamoču došlo je do incidenta kada je igrač gostujućeg tima nasrnuo na sudiju.

Nebojša Radivojša novi načelnik Glamoča

GLAMOČ - Prema preliminarnim i nezvaničnim rezultatima, Nebojša Radivojša iz SNSD-a pobijedio je na prijevremenim izborima za načelnika opštine Glamoč sa osvojenih 663 glasa, potvrdila je predsjednik Opštinske izborne komisije Ružica Marković.

Najčitanije