Glamočani

Banjalučanin bez vozačke jurio u Glamočanima, zadržan na triježnjenju

BANJALUKA - N.P. iz Banjaluke pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole vozio je opel astru, te prekršio dozvoljenu brzinu za 34 km/m, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U toku pretraga terena na širem području Glamočana

BANJALUKA - Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice od ranih jutarnjih časova vrše pretragu terena na širem području Glamočana, gdje je izvršeno trostruko ubistvo.

Jedno povrijeđeno kod Laktaša

LAKTAŠI – Jedno lice lakše je povrijeđeno danas oko 12 časova u Jakupovcima kod Laktaša u sudaru tri vozila, potrđeno je "Nezavisnim novinama" u Policijskoj upravi Banjaluka.

Uklonjene sporne naplatne kućice u Glamočanima

BANJALUKA - Saobraćaj u mjestu Glamočani, kod Laktaša, nakon što su završeni svi radovi na otklanjanju spornih naplatnih kućica, funkcioniše od danas u obje trake, potvrđeno je "Nezavisnim" u Javnom preduzeću "Putevi RS".

Starica polila kuću uljem i zapalila je

LAKTAŠI - Starica Vera T. (77) iz Laktaša osumnjičena je da je namjerno zapalila kuću u Ulici Rada Janjuša u Glamočanima, u kojoj je živjela, a koja je u vlasništvu njene snahe.

Starica zapalila kuću u Glamočanima

BANJALUKA - Kuća koja je u privatnom vlasništvu u Glamočanima noćas je gorjela, a pričinjena je materijalna šteta u iznosu od 50.000 KM.

Putevi RS: Uklanjanje naplatnih kućica zavisi od kancelarije za razmatranje žalbi BiH

BANJALUKA - Početak uklanjanja naplatnih kućica na magistralnom putu Banjaluka-Klašnice zavisi od Kancelarije za razmatranje žalbi BiH, koja se još nije izjasnila po žalbi drugoplasiranog preduzeća na tenderu za izbor izvođača radova, potvrđeno je Srni u preduzeću "Putevi Republike Srpske".

Novi rok za uklanjanje naplatnih kućica u Glamočanima

BANJALUKA – Uklanjanje naplatnih kućica u Glamočanima, za koje su poreski obveznici u RS 2013. godine izdvojili 2,1 milion KM, još je pod znakom pitanja, jer je po drugi put produžen rok za dostavu najpovoljnijih ponuda. Svakako, nepromijenjena je ostala cijena od 1,5 milion KM koliko će „Putevi RS“ platiti samo da se ukloni ova promašena i sramotna investicija bivše uprave.

Najčitanije