Glas Srpske

Sajam knjige u Banjaluci otvara vrata

​BANJALUKA - Dvadeset četvrto izdanje Međunarodnog sajma knjige u organizaciji "Glasa Srpske" večeras, sa početkom u 18 časova, u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci prigodnom besjedom otvoriće književnik Vule Žurić. Otvaranje će direktno prenositi Radio-televizije Republike Srpske, a radno vrijeme sajma do 16. septembra biće svaki dan od 10 do 20 časova.

Dodik: "Glas Srpske" dnevna novina vrijedna poštovanja

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rukovodstvu i svim zaposlenim u dnevnom listu "Glas Srpske" 76 godina postojanja, poželjevši im mnogo uspjeha u daljem radu.

Na Sajmu knjige u Banjaluci dodijeljene nagrade najboljim izdavačima

BANJALUKA - Na 23. Međunarodnom sajmu knjige "Banjaluka 2018" u petak su dodijeljene nagrade najboljim izdavačima u nekoliko kategorija. Nagrada "Moštanica" za izdavački poduhvat godine dodijeljena je izdavačkoj kući "Obodsko slovo" iz Podgorice za zbirku "Izabrana djela Dragana Kolundžije" istoimenog autora.

Večeras svečano otvaranje 23. Međunarodnog sajma knjiga u Banjaluci

BANJALUKA - Dvadeset treće izdanje Međunarodnog sajma knjige "Banjaluka 2018" u organizaciji "Glasa Srpske" počeće večeras u 18 časova u Sportskoj dvorani "Borik", a ovogodišnju smotru pisane riječi svojom besjedom svečeno će otvoriti poznati srpski pjesnik Ljubivoje Ršumović.

Svečanom akademijom "Glas Srpske" proslavio veliki jubilej: 75 godina čuvar istine

BANJALUKA - Svečanom akademijom u Banskom dvoru u Banjaluci večeras je proslavljeno 75 godina postojanja "Glasa Srpske" - najstarijeg dnevnog lista u Republici Srpskoj i BiH.

Cvijanović: Objektivno izvještavanje na prvom mjestu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas je čestitala 75 godina od osnivanja dnevnog lista Republike Srpske "Glas Srpske" i istakla da je list doživio nekoliko promjena imena u svojoj istoriji ali da nikada nije mijenjao odnos prema čitaocima i njihovom pravu na objektivno, potpuno i blagovremeno izvještavanje.

Dodik čestitao "Glasu Srpske" 75 godina rada

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas rukovodstvu i zaposlenima u dnevnom listu "Glas Srpske" 75 godina postojanja, poželivši im mnogo uspjeha u daljem radu.

"Glas Srpske" izabrao deset najboljih sportista RS: Ana Gajić prva u 2017.

Ana Gajić, odbojkašica Bimal Jedinstva, najbolja je sportistkinja Republike Srpske u 2017. u izboru "Glasa Srpske", koji je 63. put organizovao manifestaciju Izbor deset najboljih sportista.

"Glas" bira i najboljeg sportistu iz RS

Želim da zahvalim svima koji su odlučili da daju doprinos ovom događaju, koji je mnogo više od sportskog, ne samo zbog tradicije, nego i zbog prostora koji pokriva, rekao je Nedjeljko Čubrilović, predsjednik Organizacionog odbora 63. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske.

Na današnji dan preminuo Željko Kopanja: Godina dana bez borca za pomirenje

BANJALUKA - Navršila se godina dana od iznenadne, prerane smrti Željka Kopanje, a ne prestaje tuga koju osjećaju njegova porodica, prijatelji i saradnici, te novinari "Nezavisnih novina", "Glasa Srpske", Nes radija i Nes Castre, ali i cijela novinarska zajednica u BiH.

Najčitanije