Glas Srpske

Počinje 26. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2021"

BANJALUKA - Za ljubitelje knjiga i probranih djela septembar donosi posebnu radost jer će čak šest dana ovog mjeseca biće rezervisano za 26. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2021", koji počinje sutra.

Vraća se banjalučki Sajam knjige

BANJALUKA - Za ljubitelje knjiga i probranih djela septembar donosi posebnu radost jer čak šest dana ovog mjeseca biće rezervisano za 26. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2021".

Besplatan primjerak "Glasa Srpske" za lakše dane u izolaciji

BANJALUKA - Kako bi bar malo olakšali teške dane naših najugroženijih sugrađana koji ove dane krize izavane pandemijom virusa korona provode u izolaciji, a za dostavu najvažnijih naminirca koriste usluge kompanije „Ceger“ u okviru akcije „Niste sami“, koju je pokrenula Gradska uprava Banjaluka, i vaš omiljeni list je odlučio da se uključi pa će od danas svi oni koji naruče dostavu, u paketu, potpuno besplatno dobiti i primjerak „Glasa Srpske“.

Sajam knjige u Banjaluci otvara vrata

​BANJALUKA - Dvadeset četvrto izdanje Međunarodnog sajma knjige u organizaciji "Glasa Srpske" večeras, sa početkom u 18 časova, u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci prigodnom besjedom otvoriće književnik Vule Žurić. Otvaranje će direktno prenositi Radio-televizije Republike Srpske, a radno vrijeme sajma do 16. septembra biće svaki dan od 10 do 20 časova.

Dodik: "Glas Srpske" dnevna novina vrijedna poštovanja

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rukovodstvu i svim zaposlenim u dnevnom listu "Glas Srpske" 76 godina postojanja, poželjevši im mnogo uspjeha u daljem radu.

Na Sajmu knjige u Banjaluci dodijeljene nagrade najboljim izdavačima

BANJALUKA - Na 23. Međunarodnom sajmu knjige "Banjaluka 2018" u petak su dodijeljene nagrade najboljim izdavačima u nekoliko kategorija. Nagrada "Moštanica" za izdavački poduhvat godine dodijeljena je izdavačkoj kući "Obodsko slovo" iz Podgorice za zbirku "Izabrana djela Dragana Kolundžije" istoimenog autora.

Večeras svečano otvaranje 23. Međunarodnog sajma knjiga u Banjaluci

BANJALUKA - Dvadeset treće izdanje Međunarodnog sajma knjige "Banjaluka 2018" u organizaciji "Glasa Srpske" počeće večeras u 18 časova u Sportskoj dvorani "Borik", a ovogodišnju smotru pisane riječi svojom besjedom svečeno će otvoriti poznati srpski pjesnik Ljubivoje Ršumović.

Svečanom akademijom "Glas Srpske" proslavio veliki jubilej: 75 godina čuvar istine

BANJALUKA - Svečanom akademijom u Banskom dvoru u Banjaluci večeras je proslavljeno 75 godina postojanja "Glasa Srpske" - najstarijeg dnevnog lista u Republici Srpskoj i BiH.

Cvijanović: Objektivno izvještavanje na prvom mjestu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas je čestitala 75 godina od osnivanja dnevnog lista Republike Srpske "Glas Srpske" i istakla da je list doživio nekoliko promjena imena u svojoj istoriji ali da nikada nije mijenjao odnos prema čitaocima i njihovom pravu na objektivno, potpuno i blagovremeno izvještavanje.

Dodik čestitao "Glasu Srpske" 75 godina rada

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas rukovodstvu i zaposlenima u dnevnom listu "Glas Srpske" 75 godina postojanja, poželivši im mnogo uspjeha u daljem radu.

Najčitanije