Glasanje

Danas ponavljanje glasanja na izborima u Srbiji

U Srbiji će danas biti ponovljeno glasanje na 234 izborna mjesta za parlament, kao i na 23 mjesta za izbor poslanika u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine.

Glasanje za parlamentarne izbore u Hrvatskoj na 45 birališta u BiH

SARAJEVO - U BiH će u nedjelju, 5. jula, na 45 biračkih mjesta biti omogućeno glasanje za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, saopšteno je iz hrvatske Ambasade u Sarajevu.

Više listića nego glasača, glasanje se ponavlja na 117 mjesta

Republička izborna komisija (RIK) donijela je večeras rješenje o ponavljanju glasanja na 117 biračkih mjesta u Srbiji, s obzirom da na tim mjestima nisu mogli da se utvrde rezultati glasanja.

Gdje u BiH mogu glasati državljani Srbije na izborima u nedjelju

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti održani izbori za novi sastav Skupštine Srbije, Autonomne pokrajine Vojvodine i više lokalnih samouprava.

Kako u BiH glasati na izborima u Srbiji

BANJALUKA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je u skladu sa Ustavom odluku o raspisivanju izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije koji će biti održani 21. juna 2020. godine.

Savet bezbjednosti UN prvi put u istoriji glasaće mejlom

MOSKVA - Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija uvodi glasanje putem mejla tokom pandemije virusa korona prvi put u svojoj istoriji, prenosi Tass.

U Mesićevoj Orahovici došao da glasa u gaćama

ORAHOVICA - Jedan muškarac iz Orahovice u Slavoniji na svoje biračko mjesto je stigao gotovo go, tačnije samo u gaćama, pišu Hrvatski mediji.

U BiH otvorena 44 biračka mjesta za predsjedničke izbore u Hrvatskoj

BANJALUKA - U BiH jutros su otvorena 44 biračka mjesta za glasanje na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

Čović: Izbori u Hrvatskoj važni i za Hrvate u BiH

MOSTAR - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović glasao je u Mostaru na izborima za predsjednika Hrvatske, koje je ocijenio kao veoma važne i za Hrvate u BiH.

Do 11.00 časova na Kosovu i Metohiji glasalo 9,64 odsto birača

PRIŠTINA - Na vanrednim parlamentranim izborima na Kosovu i Metohiji do 11.00 časova glasalo je 9,64 odsto upisanih u birački spisak, saopšteno je iz Centralne izborne komisije samoproglašenog Kosova.

Najčitanije