Glumac

Glumac pucao u djevojku pa izvršio samoubistvo

Prema izvještaju uprave policije u Mejfildu, na poziv su se odazvali u utorak veče, a ispred kuće ih je dočekala supruga Erika Prajs (34) koja je rane od metka imala u rukama i grudima. Prajsova je policiji rekla da je Mils pucao u nju, a potom u sebe.

Lutkić za "Nezavisne": "Švindleri" nisu priča čiji kraj znate odmah

Bilo da ste ga zapazili u "Nebeskoj udici", "Porodičnom blagu" ili nekom od mnoštva pozorišnih komada u kojima igra kao stalni član pozorišta "Boško Buha" u Beogradu, Dejan Lutkić je glumačko ime koje je regionalnoj javnosti poznato prvenstveno po kvalitetnoj glumi.

Blanić za "Nezavisne": Smijeh je jedini lijek za koji ne treba recept

Banjalučki glumac Velimir Blanić započeo je projekat "Kreativna izolacija", u okviru kojeg stvara audio-snimke u formi radijskih emisija. U snimcima se na satiričan način osvrće na brojne probleme današnjice, te na taj način donosi dah humora u teškim vremenima.

Vojin Ćetković iz izolacije recituje stihove čika Jove Zmaja

Glumac Vojin Ćetković kao i svi trenutno je u kućnoj izolaciji, a svoje slobodno vrijeme je iskoristio da na društvenim mrežama izrecituje stihove čika Jove Zmaja.

Hrvatskog glumca udario na zebri i pobjegao

OSIJEK - Glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) Aleksandar Bogdanović teško je povrijeđen sinoć u Osijeku kada ga je na pješačkom prelazu udarilo auto čiji je vozač pobjegao sa mjesta nesreće, a naknadno je priveden.

Preminuo poznati američki glumac Deni Ajelo

Poznati američki glumac Deni Ajelo preminuo je u Nju Džersiju u 86. godini.

Zlatan Vidović o ulozi u filmu "Veljko Čubrilović, srpski učitelj"

Zlatan Vidović glumac je Narodnog pozorišta Republike Srpske koji je prve glumačke korake započeo u rodnoj Gradišci, gdje se i danas u "Grad teatru" povremeno bavi režijom. U Gradišci bi u januaru sljedeće godine trebalo da započne i snimanje filma "Veljko Čubrilović, srpski učitelj" koji će biti dokumentarno-igrane forme i koji će govoriti o ovom značajnom mladobosancu rođenom u gradu na Savi. Naslovnu ulogu tumačiće upravo Vidović, a autor filma je Milan Pilipović. Više o projektu, kao i značaju Veljka Čubrilovića za Gradišku, kao i za cijeli region, za "Nezavisne" u kratkom razgovoru govorio je Zlatan Vidović.

Preminuo glumac Branislav Petrušević Petrući

BEOGRAD - Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas nakon što mu je noćas pozlilo, prenele su "Večernje novosti".

Umro glumac iz serije "Princ iz Bel Aira"

Američki glumac Džon Vesli preminuo je u 72. godini, potvrdila je njegiva porodica.

Preminuo poznati glumac sa Kosova

KOSOVSKA MITROVICA - Vasilj Adžić, mitrovički multimedijalni umjetnik, preminuo je u 44. godini, u Kosovskoj Mitrovici, od posljedica srčanog udara.

Najčitanije