Glumica

Elizabet Tejlor, diva koja je voljela glumu, dijamante i muškarce

Jedinstvena Elizabet Tejlor bila je zvijezda na nebu pokretnih slika, koja je sijala jače od drugih sjajem koji nije utihnuo cijelih šest decenija njenog prisustva na svjetskoj filmskoj sceni, ali ni nakon njene smrti.

Preminula Barbara Šeli, zvijezda horor filmova iz pedesetih

Barbara Šeli, poznata kao ikona ranih horor filmova, koja je proglašena "kraljicom tehnikolora" produkcijske kuće "Hamer", umrla je u 88. godini.

Kolinda postala glumica, emitovana epizoda serije u kojoj se pojavljuje

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pojavila se u seriji "Dar Mar" i glumila je samu sebe, a epizoda je emitovana u srijedu uveče.

Glumica Aleksandra Spasojević: Prave vrijednosti zamaskirane šundom

Aleksandra Spasojević glumica je Dječijeg pozorišta RS (DP RS), sa čije scene godinama uveseljava mališane, edukuje ih i pruža toplinu koja im je potrebna. Poznata je i kao neko ko rado svoje znanje prenosi na mlađi naraštaj, kroz škole glume, a priznaje i da joj je to možda najdraži dio posla.

Mira Banjac proslavila 91. rođendan, priželjkuje nova snimanja

BEOGRAD - Legendarna glumica Mira Banjac juče je proslavila ulazak u desetu deceniju života. Slavna diva domaćeg glumišta napunila je 91. godinu, a zbog pandemije virusa korona rođendan je proslavila u užem krugu prijatelja u Novom Sadu.

Sofija Vergara je najplaćenija glumica na svijetu

Zvijezda serije "Moderna porodica" Sofia Vergara na vrhu je Forbsove liste najplaćenijih glumica na svijetu a zaradila je 43 miliona dolara u posljednjih 12 mjeseci.

Italijanska glumica Franka Valeri preminula u 100. godini

RIM - Italijanska glumica Franka Valeri, poznata komičarka, preminula je danas u 100. godini u svom domu u Rimu.

Turska glumica borila se sa sterilitetom i razvela za 10 minuta

Za razliku od Hurem, Mahidevran - lik koji je tumačila Nur Fetahoglu uglavnom je nailazio na mržnju tokom prikazivanja serije "Sulejman". Međutim, ova glumica privatno je mnogo drugačija i jedno je od najvoljenijih poznatih lica u Turskoj, ali sa jednako dramatičnim životom kao i na televiziji.

Zgodna glumica iz serije "Čuvari plaže", danas neprepoznatljiva

Američka serija “Čuvari plaže” je devedesetih bila jedna od najpopularnijih, a gledaoci su svaku epizodu sa uzbuđenjem iščekivali prateći živote glavnih junaka.

Francuska diva Katrin Denev u bolnici

Francuska glumica Katrin Denev (76) primljena je tokom noći u bolnicu u Parizu, javili su francuski mediji.

Najčitanije