Glumica

Vesna Stanković za "Nezavisne": Čast je raditi sinhronizacije za "Disney"

Srpska glumica Vesna Stanković, najpoznatija po dugogodišnjim ulogama na daskama koje život znače, svojim glasom je oživjela desetine omiljenih likova iz svima poznatih crtanih filmova svjetskih produkcija.

Dženifer Aniston otkrila s kojim problemom se bori već dvije decenije

Slavna glumica Dženifer Aniston otkrila je u intervju koji je dala za magazin "People" kako decenijama pati od problema sa spavanjem.

Vanja Ejdus za "Nezavisne": Ljudi misle da je deci glumaca lakše, ali to je mit

Vanja Ejdus, zasigurno jedna od najodanijih glumica daskama Narodnog pozorišta u Beogradu, nedavno je dobila priliku da tumači naslovnu ulogu u predstavi "Uspavanka za Aleksiju Rajčić" reditelja Juga Đorđevića, čija se premijera očekuje 30. aprila.

Snežana Savić progovorila o idealu ljepote

Novi trendovi nameću da žene moraju da budu natrosječno lijepe i očuvavaju svoju mladost, pa makar i po cijenu plastike u tijelu, dokle god je to moguće, a uz sve estetske operacije i preparate, čini se da žena zaista ne mora nikada ni da ostari.

Ena Pavlović za "Nezavisne": Pozorište je čudo, od tebe zavisi i sve i ništa

Ena Pavlović, glumica koja je školovanje završila na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, označiće svoj povratak na scenu monodramom "Da sam ja pozorište, zapalila bih se", i to igranjem pred bečkom publikom 3. aprila.

Bojana Ordinačev otkrila detalje s porođaja

Glumica Bojana Ordinačev (41), porodila se prije pet mjeseci na svijet donijela sina koji joj je unio sasvim novu energiju u njen dom.

Sandra Bulok pravi pauzu u karijeri

Sandra Bulok je otkrila da planira da napravi pauzu od glume jer želi da se fokusira na porodični život.

Sloboda Mićalović za "Nezavisne": Banjaluka i Trebinje su moja druga kuća

Sloboda Mićalović Ćetković, jedna od najpoznatijih srpskih glumica, "vlasnica" je brojnih važnih pozorišnih, serijskih i filmskih uloga, za koje je nagrađena brojnim prestižnim priznanjima.

Banjalučka glumica Nataša Perić dobitnica prestižnih nagrada u Atini i Londonu

Nataša Perić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske, dobitnica je dvije nagrade za najbolju glumicu i to na festivalima "Film Olympiad" u Atini i "Best Short film award" u Londonu, za ulogu u filmu "Atanasija" u režiji Boška Krljaša, studenta režije na Akademiji umjetnosti u Banjaluci.

Iskra Brajović progovorila o odnosu s ocem Vojom

Kćerka Voje Brajovića, glumica Iskra, svojevremeno je otkrila da sa svojim ocem Vojom nema baš savršen odnos.

Mirjana Karanović završila u bolnici

​Da bolest može svakome da pokuca na vrata, uvjerila se i doajen srpskog glumišta Mirjana Karanović (65), koja je uprkos zdravom načinu života koji propagira godinama, zbog teških simptoma virusa korona završila u bolnici.

Tijana Jovanović: Jefimija živi i danas jer je uz sav bol ostala na nogama

Predstava "Jefimija" je priča o ženi, o usponu i padu jednog života, kao i o usponu i padu jednog naroda, rekla je Tijana Jovanović za "Nezavisne", glumica koja je svojom monodramom, sa 27 transformacija u samo 55 minuta, oživjela čuvenu vladarku Jelenu Mrnjavčević, kasnije monahinju Jefimiju i prvu srpsku pjesnikinju.

Sloboda Mićalović na premijeri kao Monika Beluči

Na beogradskoj premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji" pojavila se i zvijezda večeri glumica Sloboda Mićalović koja je prošetala u kombinaciji zbog koje je zastajao dah.

Preminula Linda Baron

Poznata američka glumica Linda Baron preminula je u 82. godini.

Jelisaveta Orašanin spojila skupocjeni nakit sa duksericom i farmerkama

Jelisaveta Orašanin Teodosić, posjeduje dve narukvice poznatog svetskog brenda čija cena ukupno iznosi 11.400 evra.

Najčitanije