Gmail

Kako da pošaljete povjerljiv mejl?

Ukoliko svakodnevno koristite Gmail sigurno ste bar jednom pomislili da biste željeli da zaštitite svoje povjerljive poruke i podatke koje šaljete mejlovima.

Gmail predstavio novu kolekciju profilnih fotografija

Googleova usluga za elektronsku poštu dobila je osvježenje u vidu kolekcije atraktivnih i šarenih profilnih fotografija.

Kako brzo počistiti Gmail, jun se bliži

Od 1. juna ove godine stupiće na snagu promjene u vezi s pravilima pohrane u Googleovim servisima u računalnom oblaku.

Najkorisnije prečice za Gmail

Prečice na tastaturi, najvjerovatnije, upotrebljavate u većini programa i aplikacija koje svakodnevno koristite. Osim u - Gmailu!

Gmail stiže sa ažururanim dizajnom za Android i veb

Tokom jula, Android korisnici na uređajima su počeli da viđaju novi tab u dnu interfejsa, koji im je omogućio pristup Meet video razgovorima. Taj tab bi uskoro mogao nuditi više funkcija G Suite korisnicima, nakon što je Google počeo da isporučuje redizajn radnog prostora koji je prikazao u julu. Novi dizajn Gmail pretvara u kompletnu alatku za saradnju, sa integracijom Chat, Docs, Rooms i Meet servisa.

Najkorisnije prečice za Gmail

Kada mnogo radite za kompjuterom, kliktanje mišem može da bude veoma neefikasno.

Novi Gmail update za drugačiji inbox

​Google je predstavio novi “quick settings” meni u okviru Gmail-a, a kako bi korisnicima omogućio da lakše pretražuju i koriste različite teme, te da podešavanja prilagode svojim potrebama i tako pojačaju svoje inbox iskustvo.

Napravite ova četiri koraka da zaštitite svoj Gmail

Gmail danas ima više od 1,5 milijardi korisnika širom svijeta, a mnogi kao primarni mail upravo koriste taj Googleov servis.

Google Meet stiže na Gmail

​Google ne gubi vreme, pa svoj servis za video pozive već integriše u Gmail. Tako neki korisnici već vide link za pokretanje Google Meet-a, te Zoom uskoro dobija još jaču konkurenciju.

Gmail dobija podršku za višestruke potpise

​Jedan od čestih pritužbi korisnika na Gmail je što se u njemu može koristiti samo jedan potpis uz poruke.

Najčitanije