Gmail

Najkorisnije prečice za Gmail

Prečice na tastaturi, najvjerovatnije, upotrebljavate u većini programa i aplikacija koje svakodnevno koristite. Osim u - Gmailu!

Gmail stiže sa ažururanim dizajnom za Android i veb

Tokom jula, Android korisnici na uređajima su počeli da viđaju novi tab u dnu interfejsa, koji im je omogućio pristup Meet video razgovorima. Taj tab bi uskoro mogao nuditi više funkcija G Suite korisnicima, nakon što je Google počeo da isporučuje redizajn radnog prostora koji je prikazao u julu. Novi dizajn Gmail pretvara u kompletnu alatku za saradnju, sa integracijom Chat, Docs, Rooms i Meet servisa.

Najkorisnije prečice za Gmail

Kada mnogo radite za kompjuterom, kliktanje mišem može da bude veoma neefikasno.

Novi Gmail update za drugačiji inbox

​Google je predstavio novi “quick settings” meni u okviru Gmail-a, a kako bi korisnicima omogućio da lakše pretražuju i koriste različite teme, te da podešavanja prilagode svojim potrebama i tako pojačaju svoje inbox iskustvo.

Napravite ova četiri koraka da zaštitite svoj Gmail

Gmail danas ima više od 1,5 milijardi korisnika širom svijeta, a mnogi kao primarni mail upravo koriste taj Googleov servis.

Google Meet stiže na Gmail

​Google ne gubi vreme, pa svoj servis za video pozive već integriše u Gmail. Tako neki korisnici već vide link za pokretanje Google Meet-a, te Zoom uskoro dobija još jaču konkurenciju.

Gmail dobija podršku za višestruke potpise

​Jedan od čestih pritužbi korisnika na Gmail je što se u njemu može koristiti samo jedan potpis uz poruke.

Opcija Gmaila za iPhone sprečava praćenje onih kojima se šalju mejlovi

Google je 3. septembra dodao još jednu funkciju iOS verziji Gmail aplikacije koja bi korisnicima trebalo da omogući da spriječe praćenje mejlova od strane nepoželjnih "posmatrača".

Gmail uplašio korisnike porukama da im je "ugrožen" mejl

U ponedjeljak popodne Gmail je uplašio brojne korisnike slanjem beznjednosnog obavještenja u kojem je pisalo upozorenje da im se neko ulogovao na nalog, te da što prije promijene lozinku.

Kako zakazati slanje e-maila?

Iako su u Googleu najavili kako će opcija zakazivanja e-maila biti dostupna od aprila ove godine, mogućnost zakazivanja slanja e-pošte unaprijed u servisu za webmail Gmail tek sad stiže na personalne računare i pametne telefone.

Najčitanije