Gnijezdo

"Gnijezdo" trijumfovalo na "Zapletu"

BANJALUKA - Najboljom predstavom u cjelini jedanaestog izdanja Međunarodnog festivala glumca "Zaplet", koji je zatvoren večeras u Gradskom pozorištu "Jazavac", proglašena je predstava "Gnijezdo", autorski projekat Marine Petković-Liker u izvođenju Hrvatskog narodnog kazališta Mostar.

Hrvatsko narodno kazalište iz Mostara oduševilo publiku "Zapleta"

Da je publika drag gost u pozorištu ne samo kao gledalac, već i kao aktivan sudionik predstave, pokazali su u ponedjeljak veče glumci Hrvatskog narodnog kazališta iz Mostara kroz predstavu "Gnijezdo", koju su izveli u okviru Međunarodnog festivala glumca "Zaplet" u Gradskom pozorištu "Jazavac".

Soko svio gnijezdo na vrhu "avaz-twist-towera“

Ptice su gnijezdo napravile na visini od 175 metara, tornja otvorenog u maju 2009. godine

Tarik Filipović i bh. glumci se angažovali u zaštiti najmlađih

IN Fondacija za socijalnu inkluziju djece i mladih započela je kampanju pod nazivom "Gnijezdo ljubavi", koja će trajati do kraja 2018. godine, a za cilj ima otvaranje dva nova dnevna centra "Gnijezdo" za djecu širom Bosne i Hercegovine.

“Orlovo gnijezdo” spremno za utakmicu Srbija - Švajcarska

Utakmica između Švajcarske i Srbije, koja je lider E grupe zbog pobjede nad Kostarikom (1:0), igra se večeras od 20 sati u Kalinjingradu, a “Orlovo gnijezdo” na Trgu Krajine u Banjaluci biće i večeras najveća navijačka zona Orlova u Republici Srpskoj!

Najčitanije