Goca Tržan

Bivšem mužu Goce Tržan prijeti zatvor?

Ivan Marinković se nije pojavio u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog tužbe koju je protiv njega podigla bivša supruga Goca Tržan zbog neplaćanja alimentacije za kćerku Lenu.

Goca Tržan tužila bivšeg muža: "Njegov postupak će ga strpati u zatvor"

Pjevačica Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima kćerku Lenu zbog toga što joj ne plaća alimentaciju.

Goca Tržan treći put tužila bivšeg muža

Pjevačica Goca Tržan pre osam godina se razvela od Ivana Marinkovića, sa kojim ima kćerku Lenu.

Goca Tržan bez dlake na jeziku o anegdoti "ispod pokrivača"

​Goca Tržan je, gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala kako je protekao njen prvi intimni odnos sa suprugom Rašom Novakovićem.

Pjevačice iz Tap 011 konačno otkrile zašto se nisu družile 10 godina

Iako su odrastale u istom kraju Beograda, bile članice benda Tap 011 i gotovo istovremeno se udale i postale majke, pjevačice Gordana-Goca Tržan (44) i Ivana Peters (44) tek prije nekoliko godina počele su da uživaju u zrelom i zdravom ženskom prijateljstvu, oslobođenom bilo kakve umjetničke sujete.

Sadašnji muž Goce Tržan podnio tužbu protiv bivšeg

Bivši i sadašnji muž Goce Tržan, Ivan Marinković i Radomir Raša Novaković, završili su na sudu! Kako “Kurir” prenosi, Raša je protiv pjevačicinog prvog muža nedavno podnio tužbu zbog povrede ugleda i časti, jer ga je vrijeđao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i iznosio neistinu o njemu.

Goca Tržan postala vlogerka, evo koliko zarađuje

Goca Tržan je za tri nedjelje zaradila oko dve hiljade evra od video-snimaka koje je objavila na Youtubeu, zahvaljujući pregledima i reklamama.

Goca Tržan fotografijama u toplesu uzdrmala internet

Goca Tržan ovog ljeta riješila je baš da provocira na Instagramu i to toples fotografijama.

Goca Tržan otvorila dušu: Prolazim kroz pakao

Pjevačica Goca Tržan otvorila je dušu i ispričala kako se suočava sa posljedicama bolesti dijabetesa koja je iznenada promijenila njene planove.

Najčitanije